Algemeen

KNAC lanceert oldtimer van het jaar fotowedstrijd

Tot en met 31 juli aanstaande organiseert de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) de fotowedstrijd ‘Oldtimer van het Jaar’. Alle eigenaren van een klassieker worden uitgenodigd om binnen deze periode een foto van hun geliefde auto in te zenden.

De gehele maand augustus kan iedereen via de interactieve website op de inzendingen stemmen. De tien foto’s met de meeste stemmen worden bekroond met fraaie prijzen.

‘DE LIEFHEBBERIJ TELT’
KNAC-directeur Peter Staal: “Onze club bestaat uit liefhebbers met een enorme verscheidenheid aan auto’s, van compacte Renaults tot woeste Ferrari’s en van lieve MG’s tot deftige Rolls-Royce’s. Diverse keren per jaar organiseren wij evenementen waar al deze auto’s bij elkaar komen. Dan blijkt dat het voor een klassiekerbezitter niet uitmaakt waarin men rijdt: rangen en standen bestaan niet, de liefhebberij telt! Dat gevoel willen we met deze fotowedstrijd op onze website en sociale media in beeld brengen. We hopen dan ook op veel inzendingen waaruit de liefde voor de auto duidelijk blijkt.”

DEELNAME
Iedereen, ook niet-leden van de KNAC, die in het bezit is van een klassieker met bouwjaar van voor 1991 kan deelnemen aan de wedstrijd. Inzendingen kunnen tot 31 juli via de website https://www.knac.nl/oldtimer-van-het-jaar/ worden geüpload. De gehele maand augustus kan iedereen op de inzendingen stemmen. Onder de 10 inzendingen met de meeste stemmen worden verschillende prijzen verdeeld variërend van een op maat gemaakte autohoes tot een professionele taxatie of poetsbeurt. De winnaars zullen in de eerste week van september bekend gemaakt worden. De auto met de meeste stemmen zal bovendien prijken op de KNAC-lidmaatschapspas 2018.

Geef een antwoord