Algemeen

Hertz klanten krijgen hulp van Flitsmeister

Hertz en Flitsmeister gaan in de Benelux een exclusieve samenwerking aan. Alle klanten die bij Hertz een auto huren worden geadviseerd om Flitsmeister te gebruiken tijdens de rit in de huurauto. Voor Hertz een extra stuk onderscheidend vermogen richting de klanten, deze kunnen met Flitsmeister namelijk goed geïnformeerd op weg.

In de praktijk zal te zien zijn dat er gezamenlijke uitingen in alle Hertz vestigingen komen te hangen. Daarnaast zal er ook in elke auto een gezamenlijke uiting zichtbaar zijn. Het doel van de uitingen is uiteindelijk de klant van Hertz erop te attenderen Flitsmeister te gebruiken tijdens de rit.

Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux:  Wij hebben gemeend om vooral onze klanten te waarschuwen voor het Nederlandse en Belgische regime ten aanzien van de vele en uitvoerige snelheidscontroles. Dit is niet alleen aardig en servicegericht maar dient ook om de veiligheid op onze wegen te garanderen. Daarnaast scheelt het Hertz enorm veel en extra werk in het behandelen van de lawine aan bekeuringen die wij jaarlijks te verwerken krijgen.”

Jorn de Vries, Flitsmeiser: “Hertz is een internationale partij die enorm bekend is binnen de automotive wereld. Voor ons is het daarom een mooie stap om de samenwerking aan te gaan. Ons bereik wordt hiermee vergroot en daarnaast zijn we ook trots dat we alle klanten van Hertz via deze weg een handje kunnen helpen.”

Geef een antwoord