Peugeot

Keurmerk voor succesvolle private lease voor Peugeot

PSA Financial Services Nederland B.V. was, met Peugeot Lease, één van de eerste leasemaatschappijen die Private Lease introduceerden op de Nederlandse markt. Steeds meer Private Lease Contracten worden via PSA Financial Services afgesloten. De toekenning van het Keurmerk Private Lease geeft een erkenning van de transparante en betrouwbare manier van werken van PSA Financial Services Nederland B.V.

Private Lease is geschikt voor iedereen die liever niet voor financiële verrassingen komt te staan. De generatie tot 30 jaar heeft bijvoorbeeld vaak nog geen eigen middelen om een nieuwe auto aan te schaffen en kiest daarom voor Private Lease. Ex-lease rijders of werknemers met een mobiliteitsbudget vormen ook een belangrijke doelgroep, evenals veel 60-plussers  omdat zij met Private Lease exact kunnen budgetteren.

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

John Zwijgers, Algemeen Directeur van PSA Financial Services Nederland over de certificering: “Het Keurmerk Private Lease is voor ons bedrijf zeer belangrijk. Het is het bewijs dat de voorwaarden en regels die wij hanteren voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Wie bij ons een private leasecontract afsluit, weet zeker dat hij niet voor verrassingen komt te staan. Wij bieden een volledig en overzichtelijk pakket met een vast maandbedrag en geen onverwachte onderhouds- en reparatiekosten. Zonder spaargeld te investeren kan de consument bij ons in een nieuwe auto rijden. En dankzij het keurmerk weet hij zeker dat hij gedurende de duur van het contract zorgeloos van die nieuwe auto kan blijven genieten.”

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond.

One thought on “Keurmerk voor succesvolle private lease voor Peugeot

Geef een antwoord