Algemeen

Hertz en TripKey starten een unieke mobiliteitsoplossing voor toeristen

Vanaf nu krijgen toeristen die een auto bij Hertz huren een TripKey kaart te huur aangeboden. TripKey is een speciale en unieke OV-kaart die naadloos toegang geeft tot alle openbaar vervoermiddelen in Nederland.

Hertz en TripKey bieden hierdoor een totale mobiliteitsoplossing aan waardoor toeristen bijvoorbeeld hun auto bij het hotel of bij een P&R (Park en Ride) kunnen parkeren, of bij trein/metrostations buiten de stadsring, en vervolgens hun TripKey gebruiken om hun reis voort te zetten. Van Groningen naar Valkenburg, van tulpen naar windmolens, van congrescentra naar restaurants, van cultuur naar het nachtleven.

TripKey kan gebruikt worden om een OV-fiets te huren, om met de trein, bus, metro of tram te reizen en zelfs om de parking te betalen. Alle TripKey gebruikers krijgen tot 20% korting op hun auto- huur bij Hertz wereldwijd.

Frank Oudshoorn Spaargaren, Sales Director van Hertz zegt: “Hertz klanten vragen tegenwoordig of wij hen kunnen helpen voor toegang tot andere vervoermiddelen, zoals trams , om naar het centrum van Amsterdam te reizen. TripKey is het perfecte antwoord op deze vraag. “

Mick Walvisch medeoprichter van TripKey legt uit: “Eerst klinkt het als pure contradictie. Maar het partnerschap met Hertz creëert juist een uniek product/dienst combinatie die het veel makkelijker maakt voor toeristen om in de Nederlandse steden en door het land te reizen.”

Geef een antwoord