Algemeen

Advertorial: Verkoop je caravan, boot of camper voor de zomer begint

De lente is inmiddels begonnen en met de zomer in aantocht is de tijd gekomen waarop vele tienduizenden buitenliefhebbers weer op pad gaan met de boot, caravan, camper of motor. Vrij de buitenlucht in en genietend van de natuur. Het is echter ook de tijd om te overwegen wat te doen in de komende maanden; een nieuw exemplaar kopen en de oude verkopen of misschien gaat u dit jaar voor een vliegvakantie, waardoor de beslissing moet worden genomen de caravan nog een jaartje te stallen of deze toch te gaan verkopen. Hoe dan ook, een moelijke beslissing, aangezien de caravan of camper voor velen gezien wordt als de ultieme vrijheid en een ’tweede huisje’.

Verkopen zonder kosten

vakantiegeld2Is de beslissing eenmaal genomen, moet de keuze worden gemaakt via welke partij u wilt verkopen. Een advertentie op een kaartje in de plaatselijke supermarkt is laagdrempelig, maar levert een beperkt publiek op en dus een lagere onderhandelbare prijs. Zonde, want we hebben het hier vaak niet over een tweedehands fiets, maar over een voor velen dure tweede woning. Aan de andere kant is een advertentie op internet plaatsen doorgaans aantrekkelijk vanwege het grotere bereik. Maar zo’n advertentie is vaak onnodig duur en levert vele telefoontjes en bezoeken op, waar u misschien niet op zit te wachten.

Gratis via internet

vakantiegeld0OSW heeft daarom een persoonlijke service in het leven geroepen die het best te vergelijken is met de gratis kaartenbak bij de supermarkt, maar dan met het bereik van internet! De site werkt met veel serieus geïnteresseerde erkende inkopers, en kan u, zonder verkoopverplichting, binnen een dag de beste prijs noemen die u voor uw caravan, camper, boot, motor of zelfs auto kunt krijgen. Het aanbod kunt u accepteren of afwijzen. Bekijk onderstaande video voor een verhelderende uitleg.

Open en eerlijk

vakantiegeldDoordat OSW een klein bedrag aan de koper rekent is het bedrag dat u krijgt aangeboden ook het bedrag dat u overhoudt aan de verkoop. Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes. Een pure en eerlijke prijs om nog voor de zomer geld in handen te hebben voor wellicht een betere boot of camper of om toch eens die georganiseerde trip te boeken. En dat op het perfecte moment om te verkopen, aangezien het aanbod lager en de vraag groter is in het voorjaar dan in het najaar.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website, waar uitleg wordt gegeven over de werkwijze, de vele voordelen en waar vele positieve ervaringen staan van mensen die u voorgingen.

https://www.youtube.com/watch?v=29ovJMvqqIE

One thought on “Advertorial: Verkoop je caravan, boot of camper voor de zomer begint

Geef een reactie