Algemeen

Ronaldo jaarlijks 100.000 euro aan autoverzekeringen kwijt

Ferrari-599-GTB-Fiorano-photo-1100.000 euro, de meeste van ons zullen dat niet zo snel aan een auto spenderen. Topvoetballer Cristiano Ronaldo is dat bedrag alleen al kwijt aan zijn autoverzekeringen. Tot deze conclusie komt Spaanse vergelijkingssite acierto.com, uitgaande van Ronaldo’s imposante wagenpark. Voor ons gewone stervelingen is een autoverzekering een kwestie van even snel online berekenen en afsluiten. Voor de flamboyante spits van Real Madrid is het een investering van jewelste.

Bugatti-Veyron-photo-picture-3Zeer exclusief wagenpark
Ronaldo heeft dan ook een omvangrijke collectie auto’s ter waarde van ruim drie miljoen euro. Hierin bevinden zich zeer exclusieve wagens zoals een McLaren MP4-12C Spider, een Lamborghini Aventador, een Aston Martin DB9 en een Bentley Continental GTC Speed. Het is dus niet gek dat de voetballer een astronomisch bedrag kwijt is aan verzekeringen. Een no-claimkorting kan hij ook wel vergeten. Cristiano wil nog wel eens een auto in de prak rijden. In 2009 reed hij zijn gloednieuwe Ferrari total loss in een tunnel in Manchester.

audi-r8-picture-photo-2De concurrentie blijft ver achter
Ronaldo’s eeuwige rivaal is natuurlijk Lionel Messi. Op sportief vlak moet hij het vaak afleggen tegen de kleine Argentijn. Wat betreft autoverzekeringen laat hij zijn concurrent ver achter zich. Messi maakt volgens acierto.com jaarlijks het zeer bescheiden bedrag van 20.000 euro over naar zijn verzekeraar. Een schijntje vergeleken met de ton van Ronaldo.

Benieuwd naar wat je zoal aan auto’s kan kopen voor een slordige drie miljoen euro? De autocollectie van de Portugees is werkelijk om te watertanden. Welke bolide vind jij het mooist? Laat het weten bij de reacties!

Geef een reactie