Algemeen

Wereldreizende familie Zapp opent 3de editie van InterClassics Brussels

Al zeventien jaar reist de Argentijnse Zapp familie rond de wereld met hun vier kinderen in een Graham-Paige Model 610 uit 1928. Inmiddels staan al meer dan 360.000 kilometer op de teller van deze oldtimer. De familie Zapp zal samen met Sebastien de Baere (directeur Autoworld Museum Brussels) namens ‘The Big Five’, Philippe Close (Burgemeester van Brussel) en Erik Panis (manager InterClassics), de 3de editie van InterClassics Brussels openen op vrijdag 17 november 2017 om 11 uur. De vijf toonaangevende musea van Europa zullen zich verenigen tijdens de beurs en hun topstukken presenteren. Tevens zal er aandacht besteed worden aan ‘Cycle Cars & Grand Sport, highlighting a forgotten motor history’ als tweede thema. InterClassic Brussels zal plaatsvinden van vrijdag 17 tot en met 19 november 2017 in Brussels Expo.

In 2000 vertrok Herman Zapp samen met zijn vrouw Candelaria op reis. Het oorspronkelijke plan was om van Argentinië naar Alaska te reizen met 3000 euro op zak. Maar de reis liep compleet uit de hand en zeventien jaar later hebben ze al ruim 360.000 kilometer achter de rug en zijn er onderweg vier kinderen bijgekomen geboren in Verenigde Staten, Alaska, Argentinië en Australië. Inmiddels heeft de familie Zapp in zeventien jaar tijd meer dan 83 landen bezocht en zullen zij op vrijdag 17 november België als 84ste land kunnen toevoegen aan hun lijstje. Na België staan onder meer Frankrijk, Spanje, Portugal, Marokko en de Canarische eilanden op het programma. Tijdens InterClassics Brussels is de familie Zapp én uiteraard hun auto aanwezig en vertellen zij graag over hun avonturen en delen ze hun anekdotes met de bezoekers en standhouders van de beurs.

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 17 t/m zondag 19 november 2017 in Brussels Expo. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers, liefhebbers en dagjesmensen. InterClassics Brussels is met 40.000 m2 beursoppervlakte, 400 exposanten en meer dan 1000 klassiekers het grootste klassiekerevenement van België. De organisatie van InterClassics Brussels is in handen van MECC Maastricht. Entreekaarten zijn online met korting te koop: online prijs volwassenen € 12,50 t.o.v. dagkassa prijs volwassenen € 15,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis. www.interclassics.be

Geef een antwoord