Porsche

Gratis genieten van alles dat Porsche te bieden heeft: de Porsche Racing Days op Zandvoort

Op 1 en 2 juli staat Circuit Zandvoort voor het tweede jaar op rij in het teken van de Porsche Racing Days. Tijdens de Porsche Racing Days komt de Porsche GT3 Cup Benelux in actie en herleeft de racesfeer van vroeger met de Porsche Classic Demo. Bezoekers kunnen bovendien genieten van Porsche rijders die met hun eigen auto het circuit bedwingen. Ook in de paddock zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Tijdens de Porsche Racing Days zijn de paddocks, het complete duinenterrein en de hoofdtribune van Circuit Zandvoort gratis toegankelijk.

Een belangrijk onderdeel van de Porsche Racing Days zijn de trainingen en de races van de Porsche GT3 Cup Benelux. Topcoureurs komen daarbij in actie met de spectaculaire 911 GT3 Cup bolides, waarbij close racing is gegarandeerd. In verschillende sessies gaan ook Porsche eigenaren met hun eigen auto de baan op. De snelheid wordt daarbij steeds verder opgevoerd. Dit jaar is er zelfs een speciale sessie voor eigenaren van een klassieke Porsche. Daarnaast is de Porsche Young Driver Experience een aanrader om te zien. Daarin krijgen vooraf aangemelde kinderen in de leeftijd van 14 tot 17 jaar de kans om een unieke eerste rijervaring op te doen: in een Porsche, op het legendarische circuit van Zandvoort.

Voor iedereen, ook voor de jongste fans

Bij de Porsche Racing Days is er ook actie naast de baan. Zo is er de Porsche Escape Room; een bijzondere uitdaging om hieruit met een groep te ontsnappen. Voor de jongste Porsche fans is er de Porsche Kids Corner. Hier kan naar hartenlust worden gekleurd, geknutseld en gespeeld. Officieel is het geen programmaonderdeel, maar bij de vorige editie van de Porsche Racing Days groeide de Porsche Parking direct uit tot een attractie op zich. Alle bezoekers die met een Porsche naar het evenement komen, mogen namelijk gratis parkeren op deze Porsche only parking. Ook dit jaar ontstaat zo weer een bijzondere Porsche expositie.

Meer informatie over de Porsche Racing Days is te vinden op www.porsche-racingdays.nl

Geef een reactie