Seat

Connectiviteit en opvallende primeurs van SEAT tijdens Automobile Barcelona 2017

Auto’s, connectiviteit, digitale technieken en slimme mobiliteit. Deze thema’s vormen de rode draad van de Automobile Barcelona die tot en met 21 mei aanstaande wordt gehouden. SEAT presenteert op de beurs zijn voornaamste ontwikkelingen op connectiviteitsgebied waarmee het merk binnen de automobielindustrie voorop loopt. Maar uiteraard is in Barcelona ook een aantal opvallende SEAT-primeurs te aanschouwen.

SEAT stelt alles in het werk om op het gebied van connectiviteit een voortrekkersrol te vervullen. Het merk wil leidend zijn in de ontwikkeling van innovatieve technologieën die klanten in staat stellen maximale connectiviteit te verkrijgen. SEAT toont tijdens Automobile Barcelona hoe het merk omgaat met connectiviteitsoplossingen, digitalisering, slimme technologieën, stedelijke infrastructuur, verkeerssystemen en het gebruik daarvan in de zeer nabije toekomst.

Primeurs
SEAT toont tijdens de Automobile Barcelona ook een aantal productprimeurs. Zo staat de nieuwe Ateca FR centraal, de sportiefste versie van de populaire SUV. SEAT positioneert het nieuwe topmodel boven de Reference, Style en Xcellence. De FR onderscheidt zich van de overige versies door aantrekkelijke aanpassingen aan in- en exterieur en rondt hiermee de Ateca-range naar boven af. SEAT’s allereerste SUV markeert samen met de laatste versie van de Leon en de nieuwe Ibiza het grootste productoffensief ooit van het Spaanse merk. Behalve de Arona, een compacte crossover op basis van de Ibiza, staat er in 2018 ook nog een SUV op stapel met naar keuze vijf of zeven zitplaatsen. Deze wordt boven de Ateca gepositioneerd.

Eerbetoon
SEAT toont tijdens de Automobile Barcelona niet alleen modellen van nu of van de zeer nabije toekomst, maar kijkt met de Concept Car SEAT 600 BMS ook wat verder vooruit zonder het verleden te vergeten. Met dit studiemodel eert SEAT op speelse wijze de onvergetelijke SEAT 600D die zestig jaar geleden voor het eerst in Barcelona van de band liep. Net als zijn klassieke voorganger heeft de Concept Car SEAT 600 BMS zogeheten ‘suicide doors’ en is de auto voorzien van een canvas dak dat eenvoudig te openen is. Ook grijpt het SEAT 600 studiemodel terug op het verleden met zijn lichtgrijze lak, maar dan met een twist naar het heden door oranje accentent en een modern 600-logo. SEAT heeft de 600 concept car voorzien van de originele velgen en remmen. Binnenin springt de exclusieve lederen bekleding in het oog, welke is afgewerkt met oranje stiksels.

Geef een reactie