Seat

Vernieuwde SEAT Mii: opgefrist én rijker uitgerust

seatmiifr2SEAT heeft de Mii, de kleinste telg van het Spaanse merk, een flinke upgrade gegeven. Naast nieuwe stijlfeatures heeft de Mii op het gebied van comfort en technologie een grote stap voorwaarts gezet. Goed nieuws voor liefhebbers van sportief rijden is de terugkeer van de SEAT Mii Sport, met 1.0 MPI 44 kW/60 pk ECO-motor. Voor fashionista’s volgt eind dit jaar bovendien een sprankelende Mii by Cosmopolitan-uitvoering. Kortom, de SEAT Mii heeft vanaf modeljaar 2017 standaard een nog rijkere uitrusting.

De meest in het oog springende vernieuwingen zijn LED-dagrijverlichting, een fraai vernieuwd dashboard, nieuwe audiosystemen en nieuwe dakopties. De Mii Style, Style Connect, Sport, Sport Connect en FR Connect beschikken nu onder meer over een licht- en regensensor en Coming Home-functie. De Style en Style Connect zijn voortaan uitgevoerd met een board computer en 14 inch wieldoppen, de Sport en Sport Connect staan op vernieuwde 15 inch lichtmetalen velgen. Volautomatische klimaatregeling is per direct als optie te bestellen voor de Connect-uitvoeringen.

State-of-the-art audio
Belangrijke verbeteringen zijn de nieuwe You&Mii audiosystemen in de diverse modeluitvoeringen en de beschikbaarheid van DAB+ digitale radio-ontvangst op alle systemen. De Style Connect heeft standaard het You&Mii Music+ audiosysteem aan boord met een radio, CD-speler, 6 luidsprekers en ingangen voor USB en een SD-kaart. De Sport Connect en FR Connect gaan nog een stapje verder, met het You&Mii Color Connection+, met aanvullend een fraai kleurendisplay, Bluetooth en optimale connectiviteit met You&Mii smartphone integratie. Navigatie is mogelijk via de gratis te downloaden Drive Mii App voor iOS- en Android-apparaten. Uiteraard zijn de nieuwe audiosystemen optioneel ook leverbaar voor andere uitvoeringen.

Dak in contrastkleur
Ook voor het exterieur van de SEAT Mii zijn diverse opties leverbaar. Nieuw is de metallicblauwe lakkleur Costa Blue. Voor de Style Connect en Sport Connect zijn de witte en zwarte exterieurstickers van het Color Line-pakket voortaan los verkrijgbaar. De Mii Sport en Sport Connect kunnen worden uitgevoerd met het Color Pack Atom, met spiegelkappen en 15 inch lichtmetalen velgen gespoten in Glossy Atom. Voor de Style en Style Connect is er het Color Pack Titanium met spiegelkappen en 14 inch lichtmetalen velgen in Titanium. Daarnaast is de Mii nu verregaand te personaliseren met het dak in een contrasterende kleur.

Mii by Cosmopolitan
Begin volgend jaar komt er tevens een Mii by Cosmopolitan-uitvoering, die een vervolg gaat geven aan de Mii by Mango. Meer details over deze exclusieve uitvoering worden binnenkort bekendgemaakt.

Zeer aantrekkelijke Connect-uitvoeringen
Tegelijk met de introductie van de vernieuwde Mii lanceert SEAT ook diverse aantrekkelijke Connect-varianten, met veel klantvoordeel. De Style Connect beschikt ten opzichte van de reguliere Style-uitvoering extra over mistlampen, airconditioning en het You&Mii Music+ audiosysteem. De normale meerprijs voor deze extra’s bedraagt € 1.100, maar klanten betalen slechts € 200. De Sport Connect is nog completer dan de reguliere Sport-uitvoering, met parkeersensoren achter, airconditioning, cruise control, LED-dagrijverlichting en You&Mii Color Connection+ audiosysteem inclusief smartphone integratie. In plaats van de normale prijs van ruim € 1.500 bedraagt de meerprijs slechts € 700.

De SEAT Mii (Reference) is er in 3-deurs uitvoering met 1.0 44 kW/60 pk motor met handgeschakelde versnellingsbak al vanaf € 10.825*. De meerprijs voor de 5-deurs bedraagt € 325*.

Geef een reactie