Jaguar

Eerste glimp nieuwe Jaguar XF Sportbrake getoond op Centre Court van Wimbledon

Jaguar heeft op het iconische Centre Court van Wimbledon een eerste glimp getoond van de nieuwe XF Sportbrake. Deze dynamisch premium estate wordt aankomende zomer gepresenteerd en verschijnt naast de XF sportsedan in de Jaguar line-up.

De beroemde tennisbaan van de All England Lawn Tennis Club fungeerde als groot canvas voor een eerste blik op de nieuwe XF Sportbrake. Ian Callum, Jaguar Director of Design, keek toe hoe baanmedewerkers de beroemde witte lijnen van het veld transformeerden onder het oog van Neil Stubley, hoofd baanverzorging bij de All England Lawn Tennis Club.

Ian Callum zegt: “With XF Sportbrake we’ve created a silhouette which sweeps towards the rear, almost into the distance, and really gives the car a sense of speed and sportiness. It will bring new levels of practicality to the range without sacrificing the dynamic design and agile handling our customers expect.”

Neil Stubley zegt: “Ian and I come from very different professions but the roles of Head Groundsman and Design Director at Jaguar have one thing in common – our dedication to achieving perfect precise lines. If we get one line out of place, the whole world will see it, so it’s vital that we achieve 100 per cent precision with every line we draw.”

De nieuwe Jaguar XF Sportbrake premium estate biedt net als de bekroonde XF sportsedan een markant design, een dynamisch rijgedrag en state-of-the-art technologie, waaronder Jaguar’s Lightweight Aluminium Architecture.

Sportieve match
Jaguar is officieel partner van The Championships op Wimbledon 2017 (3 t/m 16 juli) en het Nederlandse Ricoh Open 2017 (12 t/m 18 juni) op Rosmalen. Om die reden werkt Jaguar ook samen met de Nederlandse Jaguar Ambassadeur en voormalig Wimbledon-dubbel-winnaar Paul Haarhuis, die nu in een XE 2.0d rijdt. “De XE is de sportieve zakensedan maar de XF Sportbrake biedt in alles een perfecte balans tussen zakelijk en privé!”, zegt Haarhuis.

https://www.youtube.com/watch?v=d07hCJwJ8Ms&feature=youtu.be

Geef een reactie