Opel

De nieuwe Zafira: meer mogelijkheden dan ooit tevoren

Opel heeft sinds dit jaar de nieuwe Opel Zafira; een nieuwe editie met meer mogelijkheden dan ooit te voren. Zo heeft de nieuwe Zafira verschillende redenen om enthousiast over te worden. Zo is de nieuwe Zafira een ruime zeven-zits indeling die flexibel is in te delen. Zo kunt u in een handomraai kiezen tussen meer zitplaatsen of meer bagageruimte. De nieuwe Opel Zafira beschikt over een stijlvol design met een hoogwaardig interieur en geavanceerde assistentiesystemen, zoals de innovatieve connectiviteit van Opel OnStar. Daarmee wordt bij een ongeluk direct de speciale OnStar service geactiveerd, die controleert of u gewond bent of niet. Indien u niet direct kunt melden dat iedereen O.K. is, worden de hulpdiensten meteen ingeschakeld envia een GPS-Systeem naar het ongeluk geleidt.

De nieuwe Opel Zafira heeft geavanceerde AFL (Advanced Forward Lighting) LED-koplampen en efficiënte, milieubewuste motoren met Duitse techniek. Dankzij de AFL-technologie wordt op basis van stuurhoek, snelheid en rij-omstandigheden automatisch de meest effectieve verlichtingsfunctie gekozen. Zo geeft de Zafira bij stadslicht een bredere lichtbundel biedt beter zicht op de zijkanten van de weg en een langere, bredere lichtbundel zonder anderen te verblindenop secundaire wegen. De grootlicht-assistent schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht wanneer dat nodig is terwijl extra LED’s zorgen voor beter zicht om de hoek bij langzaam rijden.

De nieuwe Opel Zafira geeft meer zicht in de bocht bij hogere snelheden en activeert de hoekverlichting aan de zijkanten, om makkelijker te parkeren. En dat terwijl de LED AFL koplampen gemakkelijk zijn om te zetten naar situaties waarin u aan de linkerkant van de weg rijdt. Zo kunt u ze moeiteloos ook gebruiken in bijvoorbeeld Engeland. Met de stop-functie bespaart u bovendien energie zodra Start/Stop is ingeschakeld. Dat maakt de Zafira in de nieuwste vorm een MPV die nog jaren mee kan gaan met de huidige maatstaven in acht geomen.

Geef een reactie