Opel

Prijzen nieuwe ADAM ROCKS bekend

Ter gelegenheid van het debuut van de ADAM ROCKS op de internationale autoshow van Leipzig heeft Opel de basisprijs bekendgemaakt van de mini-crossover voor de stad. De nieuwe ADAM ROCKS is leverbaar vanaf € 17.995,- inclusief het stoffen Swing Top-dak. De omrande wielkasten op de carrosserie en het met 15 millimeter verhoogde onderstel geven de 3,74 meter lange ADAM ROCKS verder een gespierd uiterlijk. Vanaf oktober dit jaar staat deze bijzondere ADAM versie in de showroom van de Opel dealers, maar is vanaf heden al te bestellen.

Zelfs voor de basisprijs biedt de volledig te personaliseren ADAM ROCKS een uitgebreide standaarduitrusting, met electronic climate control (ECC), een met leder bekleed stuur, verwarmbare buitenspiegels, cruisecontrol en radio/CD-speler met Bluetooth -aansluiting voor mobiele telefoons. Het unieke stoffen Swing Top-dak van de ROCKS, dat in slechts vijf seconden elektrisch is te openen, en de gepersonaliseerde sleutel behoren ook tot de standaarduitrusting. Het meermaals bekroonde IntelliLink -infotainmentsysteem van Opel is optioneel verkrijgbaar. Ook biedt Opel de ADAM ROCKS aan met een all inclusive private lease tarief van € 329,- per maand (inclusief metallic lak, winterpakket en verwarmbare buitenspiegels). Hiermee zijn alle kosten gedekt, met uitzondering van de brandstof.

De omrande wielkasten op de carrosserie en het met 15 millimeter verhoogde onderstel geven de 3,74 meter lange ADAM ROCKS een gespierd uiterlijk. Hij introduceert bovendien een gloednieuwe generatie motoren in de ADAM-familie. De 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo loopt bijzonder geluids- en trillingsarm en wordt gecombineerd met een tevens nieuw ontwikkelde handgeschakelde 6-versnellingsbak. Daarmee zet de krachtbron een nieuwe standaard voor driecilindermotoren. De motor voldoet nu al aan de Euro 6-emissienorm en wordt gelanceerd in twee vermogensvarianten: 66 en 85 kW (90 en 115 pk), beide met een indrukwekkend koppel van 166 Nm, al bij een laag toerental.

Geef een reactie