Skoda

Eerste blik op de nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia is onderweg. Het compacte model valt direct op door een modern en dynamisch design met onder meer elementen van het spectaculaire VisionC-studiemodel. Ook het interieur is compleet nieuw. Dit is veelzijdiger dan ooit én er zijn vele manieren om het zeer persoonlijk aan te kleden.

Het design van de nieuwe Fabia is in drie woorden samen te vatten: modern, dynamisch en emotioneel. Tegelijkertijd is de nieuwe Fabia direct herkenbaar als ŠKODA. In het frisse uiterlijk zijn designelementen van de ŠKODA VisionC concept car én van de autosportafdeling opgenomen. De heldere, scherpe lijnen zorgen voor fraaie proporties waarmee de Fabia dynamiek en kracht uitstraalt.

Breder, lager, veelzijdiger
Ten opzichte van het huidige model is de Fabia negen centimeter breder en drie centimeter lager. Ook deze nieuwe maten dragen bij aan het zelfverzekerde uiterlijk. Het interieur is compleet nieuw. Zoals gebruikelijk bij ŠKODA staat veelzijdigheid voorop. Daarbij zijn er volop mogelijkheden om de Fabia naar persoonlijke smaak samen te stellen en in te richten.

Skoda Fabia

Geef een antwoord