Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover opent Ice Drive Academy

Jaguar Land Rover organiseert een meerdaagse Ice Drive Academy voor een onvergetelijke en leerzame rijervaring in extreme winterse omstandigheden. Op het speciale parcours op een bevroren meer in Zweden krijgen gasten de gelegenheid om tot het uiterste te gaan in diverse Jaguar- en Land Rover-modellen.

De Ice Drive Academy wordt geopend bij de testfaciliteit van Jaguar Land Rover in het Zweedse Arjeplog, op de grens van de poolcirkel, waar de modellen intensieve wintertests ondergaan. Deelnemers aan de academy krijgen de gelegenheid om de Jaguar F-TYPE, Jaguar F-PACE, Range Rover en Range Rover Sport stevig aan de tand te voelen op een ijskoud parcours op een bevroren meer.
1-jlr-ice-academy

Bijzonder is dat ook een speciale route is uitgezet om met klassieke modellen als de Jaguar MKII, KKVII en XK150 en de Land Rover Series I, Series II en Series III te rijden – een leerzame rit zonder moderne remmen, stuurbekrachtiging en traction control in winterse omstandigheden.

De drie- en vierdaagse programma’s zijn te boeken voor prijzen vanaf € 2.490,-, inclusief maaltijden, transfers en professionele instructeurs die de gasten begeleiden. De Ice Drive Academy start in januari 2017.

Geef een antwoord