Land Rover

Land Rover test Intelligent Seat Fold op extreme wijze

Land Rover tilt het testen van nieuwe technologie naar ongekende hoogten – letterlijk. Wereldberoemde tv-avonturier en trouwe Land Rover-klant Bear Grylls sprong uit een vliegtuig en bediende tijdens zijn duikvlucht de Land Rover InControl Remote app op zijn smartphone om de stoelopstelling van de nieuwe Discovery te veranderen.

Bear Grylls sprong uit het vliegtuig met zes leden van de Royal Navy Parachute Display Team. Tijdens de vrije val met snelheden rond de 200 km/u wist Grylls met zijn smartphone de stoelopstelling van de nieuwe Land Rover Discovery te veranderen voordat hij zijn parachute opentrok. Eenmaal aan de grond stapten de zeven skydivers in een gecamoufleerd prototype van de nieuwe Discovery, die plaats biedt aan zeven volwassenen.

’s Werelds eerste Intelligent Seat Folding-technologie maakt het mogelijk om de tweede en derde zitrij van de nieuwe Land Rover Discovery via de smartphone, op afstand en in slechts 14 seconden opnieuw te configureren. De InControl Remote app is geschikt voor alle iOS- en Android-telefoons.

Bear Grylls: “Land Rover is proving why the All New Discovery is the ultimate family SUV. The fact that they have created this world-first Intelligent Seat Fold technology is impressive in itself and for the remote function to work while we are freefalling from a plane is pretty cool! I’m not sure many people will be using it in such a manner but the technology to operate the car remotely in this way will undoubtedly be a real winner for busy families who want to be prepared.”

Alex Heslop, Chief Engineer bij Land Rover: “This unique feature sets the All New Discovery apart from any other vehicle. The fact that owners can change the seating while doing things like queuing with their shopping is a true milestone in convenience delivered through technological innovation.”

De achterste stoelen kunnen op vier manieren worden bediend, waaronder via de app zoals Bear Grylls deed vanuit de lucht. Het schuiven en (in delen) op- en neerklappen van de tweede en derde zitrij kan ook via bedieningsknoppen in de bagageruimte, op de C-stijl en op de grote centrale touchscreen in het dashboard.

De InControl app van Land Rover biedt klanten met iOS- en Android-telefoons de mogelijkheid om op afstand verbinding te maken met de nieuwe Discovery. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld controleren of alle ramen dicht zijn, hoeveel brandstof er in de tank zit, de temperatuur van de airconditioning instellen en de locatie van de auto bekijken. Hiermee introduceert Land Rover nieuwe vormen van connectiviteit en comfort in het premium SUV-segment.

Bear Grylls sprong uit het vliegtuig met zes leden van de Royal Navy Parachute Display Team. Tijdens de vrije val met snelheden rond de 200 km/u wist Grylls met zijn smartphone de stoelopstelling van de nieuwe Land Rover Discovery te veranderen voordat hij zijn parachute opentrok. Eenmaal aan de grond stapten de zeven skydivers in een gecamoufleerd prototype van de nieuwe Discovery, die plaats biedt aan zeven volwassenen.

’s Werelds eerste Intelligent Seat Folding-technologie maakt het mogelijk om de tweede en derde zitrij van de nieuwe Land Rover Discovery via de smartphone, op afstand en in slechts 14 seconden opnieuw te configureren. De InControl Remote app is geschikt voor alle iOS- en Android-telefoons.

Bear Grylls: “Land Rover is proving why the All New Discovery is the ultimate family SUV. The fact that they have created this world-first Intelligent Seat Fold technology is impressive in itself and for the remote function to work while we are freefalling from a plane is pretty cool! I’m not sure many people will be using it in such a manner but the technology to operate the car remotely in this way will undoubtedly be a real winner for busy families who want to be prepared.”

Alex Heslop, Chief Engineer bij Land Rover: “This unique feature sets the All New Discovery apart from any other vehicle. The fact that owners can change the seating while doing things like queuing with their shopping is a true milestone in convenience delivered through technological innovation.”

De achterste stoelen kunnen op vier manieren worden bediend, waaronder via de app zoals Bear Grylls deed vanuit de lucht. Het schuiven en (in delen) op- en neerklappen van de tweede en derde zitrij kan ook via bedieningsknoppen in de bagageruimte, op de C-stijl en op de grote centrale touchscreen in het dashboard.

De InControl app van Land Rover biedt klanten met iOS- en Android-telefoons de mogelijkheid om op afstand verbinding te maken met de nieuwe Discovery. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld controleren of alle ramen dicht zijn, hoeveel brandstof er in de tank zit, de temperatuur van de airconditioning instellen en de locatie van de auto bekijken. Hiermee introduceert Land Rover nieuwe vormen van connectiviteit en comfort in het premium SUV-segment.

Geef een antwoord