Toyota

Toyota Prius nu ook als stijlvolle Dark Edition en White Edition

Toyota voegt twee nieuwe stijlvolle uitvoeringen toe aan de Prius line-up: de Dark Edition en White Edition. Beide versies zijn gebaseerd op de Dynamic uitvoering, voorzien van aantrekkelijke extra’s en verkrijgbaar met tijdelijk extra veel klantvoordeel dat oploopt tot 1.795 euro.

02-Toyota-Prius-White-Edition-2

Dynamic standaard al rijk uitgerust
De Prius Dynamic is standaard al voorzien van onder meer een automatisch dimmende binnenspiegel, stoelverwarming in de voorstoelen, een Head up display (HUD) en smart entry met automatische deurontgrendeling op bestuurders- en passagierszijde en achterklep. Ook Toyota Safety Sense (TSS) is standaard aanwezig en bestaat uit:

1. Radar-gestuurde Adaptive Cruise Control (ACC) met Full Speed Range Following Function
2. Pre-Collision System (PCS) met voetgangersdetectie
3. Lane Departure Alert (LDA) met automatische stuurcorrectie
4. Automatic High Beam (AHB)
5. Road Sign Assist (RSA)

01-Toyota-Prius-White-Edition-2-1

Prius Dark Edition
De Toyota Prius Dark Edition voegt hier nog een middenconsole, schakelpaneel en velgen in de kleur zwart aan toe. Ook privacy glass achter, metallic lak, verlichte instaplijsten en zwarte stoelbekleding maken deel uit van de Prius Dark Edition. Al deze extra’s zijn tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 995 euro terwijl de waarde 2.790 euro bedraagt. Dat resulteert in een klantvoordeel van 1.795 euro.

06-Toyota-Prius-Dark-Edition-5

Prius White Edition
Voor het White Edition pakket geldt eveneens een tijdelijke aanschafprijs van 995 euro (waarde 2.510 euro). Bij de Prius White Edition zijn de middenconsole en het schakelpaneel wit van kleur. Privacy glass achter, verlichte instaplijsten, Cool Gray stoelbekleding en parelmoer lak maken de uitvoering compleet. De prijs van de Toyota Prius Dark Edition en de Prius White Edition is 32.990 euro. Zakelijke rijders profiteren van slechts 21 procent bijtelling.

Geef een antwoord