Toyota

Werelddebuut Toyota Land Cruiser op IAA Frankfurt

Toyota heeft twee thema’s op zijn stand tijdens de IAA Frankfurt Motor Show: avontuur en innovatieve hybride technologie. Avontuur sluit naadloos aan op de nieuwe generatie Land Cruiser, die als enige in het segment over een ladderchassis beschikt, wat ongekende terreincapaciteiten met zich meebrengt. De Land Cruiser is al decennialang gelinkt aan Toyota’s unieke leiderspositie op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Qua hybride technologie toont Toyota op de IAA een conceptcar; de C-HR Hy-Power.

Icoon van de wereld

De nieuwe Toyota Land Cruiser behoudt zijn voor het segment unieke ladderchassis-constructie. Het zorgt voor fantastische terreincapaciteiten. Hoe lastig begaanbaar een gebied waar  ook ter wereld is, de Land Cruiser brengt zijn bestuurder ernaartoe én retour.

De C-HR Hy-Power is ontworpen door Toyota’s European Design Centre (ED2) in het Franse Nice.

C-HR Hy-Power

Hybride technologie van Toyota is tegenwoordig nog relevanter en succesvoller dan ooit en wordt volgens Toyota in de toekomst op nog bredere schaal toegepast. Een voorbeeld hiervan is de Toyota C-HR Hy-Power die eveneens op de IAA Frankfurt Motor Show zijn werelddebuut maakt. De conceptcar is ontworpen door Toyota’s European Design Centre (ED2) in het Franse Nice en benadrukt het krachtige, emotionele design van de succesvolle crossover.

Yaris GRMN en Auris Touring Sports Freestyle

Behalve de Toyota C-HR Hy-Power Concept en de nieuwe Land Cruiser, staat op de Toyota stand de gelimiteerde pure ‘hot hatch’ Yaris GRMN met 156 kW (212 pk) en een  fantastisch motorgeluid en de nieuwe Auris Touring Sports Freestyle.

Geef een antwoord