Toyota

Toyota dealer Gebr. van Gent wint achtste Ichiban Award op rij

Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. uit Ede en Veenendaal heeft in Rome de ‘Ichiban European Customer Recommendation Award 2016’ gewonnen. Toyota Motor Europe reikt de prestigieuze prijs uit aan Europese Toyota dealers die uitblinken op het gebied van klantervaring. Het is hun achtste overwinning op rij waarmee het bedrijf de beste Toyota dealer van Europa is.

Familiesfeer
“Het blijft een bijzondere ervaring, ook al is het de achtste keer op rij dat we deze prestigieuze prijs in ontvangst mogen nemen”, aldus Cor van Gent. “Ik denk dat de familiesfeer die we binnen het bedrijf hebben, meehelpt aan het succes. Inmiddels zijn we al bijna veertig jaar Toyota dealer en de volgende generatie staat te trappelen om het stokje over te nemen. Iedereen binnen het bedrijf doet uitermate zijn best voor onze klanten, we houden echt van onze klanten en doen wat we beloven en dat werpt zijn vruchten af. Uiteraard blijven we er vol tegenaan gaan om volgend jaar voor de negende keer op rij de award te winnen!”

Geef een reactie