Toyota

Ook zakelijk scoort Toyota C-HR boven alle verwachtingen

Toyota deelt met de C-HR een forse klap uit in een populair segment. De nieuwe crossover oogst heel veel lof, aldus Michel Dudok, manager Fleetsales & Leasing van Toyota Nederland. “We ontvangen veel gepassioneerde reacties over het geslaagde design en de fantastische rijeigenschappen. Daarnaast scoort de CH-R ook rationeel erg goed. Hybride is synoniem aan Toyota en onze hybrides zijn synoniem aan lage ‘cost of ownership’. We zijn aantrekkelijker dan welke andere dieselaanbieder ook. En schoner, by the way. Toonaangevende bedrijven als KPMG, BAM Nederland en PWC hebben al voor de C-HR gekozen.”

Eind november arriveerde de Toyota C-HR bij de dealers. Al op 1 december noteerde Toyota de 1.000e order. Vandaag staat de teller op 1.750 en eind december zal de teller de 2.000 orders voorbij zijn.

De nieuwe Toyota C-HR is als 1.2 Turbo (85 kW/116 pk) te leasen vanaf 399 euro per maand (ex. BTW). De 1.8 Hybrid (90 kW/122 pk) heeft altijd een standaard automaat. Alle versies zijn verder standaard voorzien van Toyota Safety Sense, ofwel: Pre-Collision System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert én Automatic High Beam.

Geef een reactie