Toyota

Toyota support KiKa met Auris Touring Sports Hybrid

Toyota heeft aan de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) een Toyota Auris Touring Sports Hybrid overhandigd. KiKa-oprichter Frits Hirschstein nam de sleutels in ontvangst uit handen van Pieter van der Velden, algemeen directeur van Toyota importeur Louwman & Parqui B.V. De Toyota Auris wordt beschikbaar gesteld door Toyota Financial Services (TFS) en Louwman & Parqui.

De Nederlandse Toyota organisatie wil met de sponsoring graag een bijdrage leveren aan het fantastische werk dat KiKa doet. Er was dan ook geen enkele discussie over het beschikbaar stellen van mobiliteit aan deze stichting in de vorm van een Auris Touring Sports Hybrid.

“Het is absoluut fantastisch, ik kan niet anders zeggen. De Auris Touring Sports Hybrid is voor ons een prachtig reclamemedium. Daarbij besparen we door de sponsoring van Toyota duizenden euro’s. Geld dat we nu kunnen besteden aan onderzoek naar kanker onder kinderen. En door hybride te rijden, leveren we ook nog een bijdrage aan de gezondheid in het algemeen”, aldus Frits Hirschstein van KiKa.

One thought on “Toyota support KiKa met Auris Touring Sports Hybrid

Geef een reactie