Ford

Ford maakt de weg vrij voor een duurzame toekomst

Ford maakt stappen in de verandering van de manier waarop de wereld beweegt en benadrukt de belangrijkste megatrends in mobiliteit en milieuprestaties van het bedrijf in de release van het 16e jaarlijkse Sustainability Report van Ford.

Het rapport benadrukt de resultaten op het gebied van het verminderen van de wereldwijde afvalproductie. De Hermosillo assemblage fabriek in Mexico bereikte ‘zero waste-to-landfill’ status begin dit jaar, waardoor Ford het onderscheid maakt en nu geen afval vanuit de productiefaciliteiten meer op stortplaatsen stort. Als gevolg hiervan verwerken de Ford fabrieken in Mexico dit jaar zelf 1.5mln pond afval.

In de auto-industrie unieke REPREVE vezels in de geheel nieuwe Ford F-150 zorgen er voor dat meer dan 5 miljoen plastic flessen niet op stortplaatsen belanden. Geleid door het Ford Smart Mobility plan worden wereldwijd mobiliteit experimenten uitgevoerd om de toekomstige transport uitdagingen aan te kunnen gaan.

One thought on “Ford maakt de weg vrij voor een duurzame toekomst

Geef een reactie