Algemeen Ford

Shelby GT-H Rent-A-Racer terug bij Hertz

Deze zomer wordt spannend voor diegene die achter het stuur kruipen van één van de nieuwe 2016 Hertz Shelby GT-H Mustangs, die vanaf vandaag beschikbaar zijn bij 17 luchthavens in de Verenigde Staten in Arizona, Californië, Florida, Georgia, Illionois, Michigan, Nevada, North Carolina, Tennessee, Texas en Washington. Exclusief voor Hertz worden deze Ford Mustang Shelby-GT-H’s toegevoegd aan de Hertz Adrenaline Collection.

Hertz heeft in 1966 voor het eerst een Shelby Mustang als onderdeel van het “Rent-A-Racer” programma opgenomen in haar wagenpark omdat Hertz en Carroll Shelby zagen dat het een zeer speciale ervaring was voor enthousiaste bestuurders. In dat jaar werd de 1966 Shelby GT350-H geïntroduceerd. Ford rustte de Mustangs uit met V8 motoren, Shelby gaf er nog een extra touch aan door onder andere de gouden racestrepen en Hertz gaf haar klanten een unieke rijervaring. In 2006 bundelden zij wederom de krachten en produceerde ter 40-jarig bestaan de Shelby GT-H. Vandaag zijn deze auto’s nog steeds zeer gewild door de verzamelaars.

“Wij willen Hertz klanten een speciale ervaring bieden deze zomer,” zegt Matt Jauchius, Executive Vice President en Chief Marketing Officer bij Hertz Global Holdings. “Om het het 50-jarig bestaan van Rent-A-Racer te vieren, hebben wij wederom onze krachten met Ford en Shelby gebundeld om de 2016 Ford Shelby GT-H te introduceren. Wij zijn heel enthousiast dit icoon beschikbaar te maken voor onze klanten via de Hertz Adrenaline Collection. “Het is echt perfect voor diegenen die hun road trips naar een ander niveau willen brengen,” voegt Jauchius toe.

De 2016 Ford Shelby GT-H is beschikbaar bij 17 luchthavens in de volgende steden: Atlanta, Charlotte, Chicago, Dallas, Detroit, Fort Lauderdale, Fort Myers, Fla., Las Vegas, Los Angeles, Miami, Nashville, Orlando, Seattle, San Diego, San Francisco, San Jose(Calif.), en Phoenix.

Extra performance

Deze stoere Ford Shelby GT-H heeft een krachtige V8 motor met 435PK en uitgerust met een ‘Ford Performance cat-back touring’ uitlaat met chroom voor dieper “muscle” geluid. De Ford Shelby GT-H wordt voorzien van een Ford Racing Handling Pack inclusief onder andere speciaal getunede dempers, lagere vering en 19-inch aluminium velgen.

Net als de eerste twee generatie auto’s is deze 2016 Shelby GT-H zwart met gouden racestrepen en voorzien van de Hertz Edition emblemen. Een lust voor het oog en geweldig om in te rijden.

Geef een antwoord