Seat

Ames Auto Casa één van de vijf beste SEAT-dealers ter wereld

Tijdens een internationale verkoopbijeenkomst van SEAT in Barcelona is Ames Auto Casa uitgeroepen tot één van de vijf beste SEAT-dealers wereldwijd. De SEAT-dealer uit Dordrecht ontving de SEAT Top! Award 2016 voor haar inspanningen en succes met het merk SEAT over de afgelopen jaren. En er was meer Nederlands succes, in de vorm van een internationale SEAT GO! Award voor NOORDHOEK Autogroep.

Tijdens het evenement in Barcelona presenteerde SEAT de strategie en plannen voor de nabije toekomst. Met de Ateca als eerste nieuwkomer, volgend jaar gevolgd door een compleet nieuwe, compacte cross-over onder diezelfde Ateca.

Best Dealer Award 2016 voor Ames Auto Casa
Onderdeel van de presentatie in Barcelona was het uitreiken van de jaarlijkse SEAT Best Dealer Awards, een onderscheiding voor de best presterende SEAT-dealers wereldwijd. De Nederlandse SEAT-dealer Ames Auto Casa uit Dordrecht kreeg uit handen van Andreas Offermann, Executive Vice-President Sales & Marketing van SEAT S.A., de Best Dealer Award 2016 uitgereikt, als erkenning voor de inspanningen en het succes met het merk SEAT. Ames Auto Casa was één van de slechts vijf internationale dealerbedrijven die een Best Dealer Award in ontvangst mochten nemen, en behoort daarmee tot de allerbeste SEAT-dealers wereldwijd.

Tijdens de prijsuitreiking prees Offermann met name de onveranderd sterke prestaties van Ames Auto Casa op het gebied van marktaandeel en klanttevredenheid. “Ames Auto Casa werd in 2015 al beloond met de nationale SEAT Best Dealer Award en heeft nu wederom laten zien sterk te presteren op alle fronten die voor een dealerbedrijf belangrijk zijn, waaronder leasing en verkoop aan zakelijke én privéklanten. Bovendien toonde het dealerbedrijf zich bovengemiddeld succesvol op het gebied van de verkoop van jong-gebruikte SEATs.”

Leen de Koning, directeur van Amega Groep, waarvan Ames Auto Casa deel uitmaakt, was zeer verheugd met de gerenommeerde internationale SEAT-onderscheiding. “We zijn bijzonder blij met deze award, waar we met het voltallige SEAT-team hard voor hebben gewerkt. Werken moet leuk zijn, en we doen het met elkaar.”

SEAT GO! Award voor NOORDHOEK Autogroep
Meer Nederlands succes was er tijdens de SEAT dealerbijeenkomst in Barcelona voor NOORDHOEK Autogroep, dat eerder dit jaar al werd verkozen tot beste SEAT-dealer van Nederland. In Barcelona kreeg NOORDHOEK Autogroep een internationale SEAT GO! award voor de succesvolle resultaten die het dealerbedrijf de afgelopen jaren boekte.

Geef een antwoord