Algemeen

Advertorial: Moet u onverwachts een motor of caravan verkopen?

Dan is verkopen via OSW de beste keus!

Stel, u heeft te maken met de verkoop van spullen van een overleden dierbare. Of u heeft simpelweg snel geld nodig. Of u heeft uw schuur vol staan met een motor die eigenlijk wel weg kan. In al deze situaties zult u een manier zoeken om de caravan, motor, auto of andere occasion makkelijk te kunnen verkopen. In deze drukke tijden doet u dat het liefst met zo min mogelijk inspanningen. Helaas zijn er vele platformen waar u zelf op kunt adverteren, maar die zowel geld als tijd vragen. Uit onderzoek blijkt dat verkopers, in situaties als hierboven beschreven, niet zitten te wachten op langdurige advertentietermijnen, maar snel resultaat willen zien. Want stel dat u een nieuwe auto heeft gezien, maar daarvoor de opbrengst van uw oude auto nodig heeft? Of u heeft besloten dit jaar een vliegvakantie te gaan boeken, maar wilt dan wel de caravan eerst verkopen. Dan wilt u uw occasion het liefst zo spoedig mogelijk van de hand doen.

Online verkoopplatformen zijn in opkomst, maar de verschillen tussen hen zijn groot. Ga voor een groot landelijk inkoopnetwerk eens naar de website van OSW. U adverteert uw occasion daar kosteloos, vrijblijvend en anoniem in de OSW-veiling, waar erkende inkopers een bod kunnen uitbrengen. Die anonimiteit is voor veel mensen best belangrijk. Vaak willen mensen niet dat hun gegevens openbaar worden en dat zomaar iedereen weet dat zij een (dure) motor of auto voor de deur hebben staan.

Bij OSW werken mensen die passie hebben voor de productcategorieën. De Verkoopspecialisten doen u vaak al binnen 1 dag een bod. De helft van de aanmeldingen die binnen komt op osw.nl verkopen ze binnen 1 dag. Bij 35% van de particulieren, die een voer- of vaartuig aanmeld, is de deal zelfs al binnen 4 uur rond. De klant bepaalt vervolgens of het bod toereikend is en hoe hij/zij betaald wilt worden. De auto, motor of caravan wordt opgehaald waar u dat wenst en de vrijwaring regelen ze ook direct voor u.

Deze formule werkt al jaren zeer goed en OSW is ook redelijk uniek in hoe ver zij gaan voor de klant. Persoonlijk contact staat voorop en dat OSW een zeer professionele partij is, blijkt wel uit de vele hoge beoordelingen en goede recensies die zij krijgen. Klanten zijn zeer tevreden over deze gratis dienstverlening.

Deze video geeft het stappenplan duidelijk weer. Mocht u nog vragen hebben of uw aanmelding telefonisch willen doen, bel dan naar 030 – 76 010 16. Tips nodig bij de online verkoop van uw tweedehands voertuig? Kijk dan hier.

unnamed

Geef een antwoord