Toyota

Toyota Yaris Bi-Tone: onderscheidend en exclusief

Toyota levert de Yaris in een nieuwe, gedurfde uitvoering: de Yaris Bi-Tone. Het belangrijkste nieuws van de Yaris Bi-Tone is in één oogopslag te zien. Het dak en de stijlen van de carrosserie zijn volledig in matzwart uitgevoerd, evenals een deel van de neus. De prijzen beginnen bij 16.395 euro voor de Yaris 1.0 VVT-i Aspiration Bi-Tone.

De nieuwe Toyota Yaris Bi-Tone is tevens voorzien van donker getinte achterruiten. Die sluiten goed aan op het matzwarte dak en de matzwarte ruitstijlen en geven de Yaris Bi-Tone andermaal een zeer sportieve look. De Yaris Bi-Tone is leverbaar met efficiënte 1.0 of 1.3 VVT-i benzinemotor, 1.4 dieselmotor en als zuinige Yaris Hybrid.

03-Toyota-Yaris-Bi-tone-10-2015

De Yaris Bi-Tone kent als basisuitrusting de Yaris Aspiration. Dat betekent dat elke Yaris Bi-Tone wordt afgeleverd met in ieder geval:

  • Multimediasysteem Toyota Touch® 2
  • Radio/cd-speler met iPod- en USB-aansluiting
  • ‘Music streaming’ en Bluetooth® met telefoonbediening op het stuurwiel
  • Airconditioning
  • Elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Parkeerhulpcamera achter, met hulplijnen

04-Toyota-Yaris-Bi-tone-10-2015

Hybride: 5 jaar lang 14 procent bijtelling
Naar wens kan de Toyota Yaris Bi-Tone worden geleverd met bijvoorbeeld lichtmetalen wielen en stijlvolle ‘leaderette’-stoelbekleding. De Yaris Bi-Tone is per direct leverbaar. De prijzen beginnen bij 16.395 euro. Die van de Yaris Hybrid Bi-Tone starten bij 20.295 euro. Leaserijders die de Yaris Hybrid Bi-Tone nog dit jaar leasen, profiteren nog 5 jaar lang van 14 procent bijtelling.

02-Toyota-Yaris-Bi-tone-10-20151

One thought on “Toyota Yaris Bi-Tone: onderscheidend en exclusief

Geef een antwoord