Jaguar

Armin van Buuren eerste Jaguar F-PACE rijder in Nederland

Top-DJ Armin van Buuren is de eerste Nederlander die een Jaguar F-PACE gaat rijden. Hij kreeg zijn eigen Jaguar F-PACE S met 279 kW/ 380 pk sterke 3.0 liter V6 Supercharged bezinemotor afgeleverd vlak voor het Nederlandse showroomdebuut van de auto.

Een ongekende passie voor muziek en perfectionisme hebben ertoe geleid dat Armin van Buuren inmiddels al vijf keer is uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Armin heeft ook een passie voor sportieve auto’s. En dat was voor de DJ de basis om Jaguar-ambassadeur in Nederland te worden. Inmiddels is de samenwerking met Jaguar ook op internationaal niveau doorgezet. Armin speelde bijvoorbeeld een belangrijke rol in de social media campagne van de Jaguar XE, de succesvolle sports sedan.
5-jaguar-FPACE-Armin-van-Buuren

Weer de eerste
Aansluitend aan de Jaguar XE-campagne heeft Armin van Buuren de Jaguar XE S gereden. Nu stapt hij over in de nieuwe Jaguar F-PACE. Armin Van Buuren: “De Jaguar F-PACE is gewoon ideaal voor mijn gezin. Je hebt alle ruimte, maar dan wel in combinatie met de sportiviteit van Jaguar. Ik heb gekozen voor de F-PACE S met de 279 kW/380 pk sterke 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor. Zowel de sound als het karakter van deze V6 is opzwepend – je begrijpt dat me dat zeer aanspreekt. De auto is helemaal volgens eigen wensen samengesteld: Alles zit erop: uiteraard het high-end Meridian sound system en ook 22-inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, lederen bekleding, een glazen panoramadak en het multimedia-/infotainmentsysteem InControl Touch Pro – de vibe in de auto is uniek. Ook daarom vind ik het geweldig dat ik de eerste ben die deze auto in Nederland rijdt!”

2-jaguar-FPACE-Armin-van-Buuren

F-PACE bij de Jaguar-dealer
Armin van Buuren nam zijn nieuwe Jaguar F-PACE in ontvangst vlak voor 3 juni, de dag van de officiële Nederlandse dealerintroductie. De Jaguar F-PACE is sinds die dag bij alle Nederlandse Jaguar-dealers te zien én te rijden. De sportieve SUV is er met keuze uit benzine en -dieselmotoren. Hij is leverbaar vanaf € 53.750,- (F-PACE 2.0 D 132 kW/180 pk).

6-jaguar-FPACE-Armin-van-Buuren

Foto’s: Rahi Rezvani

Geef een antwoord