Jaguar

Tim Henman op roadtrip met Jaguar XF Sportbrake

Jaguar en voormalig Britse toptennisser Tim Henman werkten samen om een prangende vraag van Andy Murray te beantwoorden. De Jaguar-ambassadeur en nummer-1 tennisser van de wereld vroeg zich af of het Bunabhainneadar Tennis Court in Schotland wel écht bestaat. Henman sprong in een Jaguar XK Sportbrake om het bewijs te leveren.

De Schotse tennisfan Susan MacCormick twitterde een foto naar Andy Murray met de vraag of het Bunabhainneadar Tennis Court niet zou misstaan op de ATP World Tour-lijst. Tot haar grote verbazing reageerde Murray met de vraag: “Is that even real?”

Jaguar wilde die vraag niet onbeantwoord laten en bracht Henman en MacCormick bij elkaar. Zij reden in een nieuwe, gecamoufleerde Jaguar XF Sportbrake naar de afgelegen tennisbaan op het Schotse eiland North Harris om het bestaan ervan te bewijzen.

“The Bunabhainneadar Tennis Court looks unreal, so I can see why Andy doubted Susan’s original message. We’ve proven that it really does exist now and the road to the court was the perfect place to try out the new XF Sportbrake as it mixes amazing scenery with some challenging corners. I can’t wait to drive the car again – perhaps a bit closer to home”, aldus Jaguar-ambassadeur Tim Henman.

Jaguar draagt de tennissport al jaren een warm hart toe en is officieel partner van Wimbledon (3 t/m 16 juli). Om die reden werkt Jaguar Nederland ook samen met het Ricoh Open in Rosmalen (10 t/m 18 juni) en met Paul Haarhuis, hoofdbondscoach van de KNLTB, voormalig winnaar op Wimbledon en trotse Jaguar XE rijder.

Titelverdediger Andy Murray onthult de nieuwe Jaguar XF Sportbrake op 14 juni aanstaande. De meest dynamische premium estate in zijn klasse wordt naast de prijswinnende Jaguar XF sportsedan gepositioneerd en combineert een kenmerkend Jaguar-design met uitzonderlijke wendbaarheid en een ruim en praktisch interieur.

Geef een antwoord