Kia

Kia Niro: liefde op het eerste gezicht

De nieuwe Kia Niro valt in de smaak. De allereerste klanten hebben nu al hun handtekening gezet onder het koopcontract, zónder een proefrit te hebben gemaakt of de prijs van de auto weten.

Het allereerste exemplaar van de Kia Niro is gekocht door Hans van Oenen bij Kia-dealer Autobedrijf Wolters in IJsselstein. Hans van Oenen: “De Niro sprak mij direct aan. Hij is écht stoer. Toen ik hem op internet voorbij zag komen heb ik direct contact opgenomen met de Kia-dealer en de auto besteld. Ik kijk er naar uit om hem straks echt te mogen rijden.”

Het openen van de orderboeken was een belangrijke gebeurtenis voor Kia, ondanks dat de prijzen en specificaties van de Kia Niro op dit moment nog niet bekend zijn. Kia hoopt deze zo spoedig mogelijk aan te kunnen kondigen.

De Niro is het eerste Hybrid Utility Vehicle in het C-segment en is qua vormgeving duidelijk anders dan andere hybridevoertuigen die de afgelopen jaren zijn verschenen. De Niro oogt stoer en krachtig, hij staat weliswaar hoger op zijn wielen, maar hij is ook breed en laag tegelijk. Eind juli arriveert de Kia Niro bij de Nederlandse Kia-dealers.

Geef een antwoord