Tesla Model S
Tesla

Tesla voegt updates toe aan Model S

Deze week heeft Tesla aan hun website nieuwe features en nieuw beeldmateriaal van Model S toegevoegd. Er wordt binnen Tesla vaak gesproken over de manieren waarop Tesla auto’s steeds beter en beter worden. Door eerdere software updates hebben ze de Model S sneller en slimmer gemaakt en hebben ze toonaangevende veiligheids- en gemaksvoorzieningen geïntroduceerd. Nu introduceren ze een aantal nieuwe updates voor de Model S:

  • Het ontwerp van de voorkant en de koplampen zijn aangepast en gelijk aan de Model X.
  • Het Tesla HEPA luchtreinigingssysteem, waarmee de Model X al is uitgerust,is nu ook beschikbaar in Model S. Het HEPA filter is 100 keer effectiever dan alle andere premium automotive filters en verwijdert minimaal 99,97% van de vervuilende deeltjes die uit een uitlaat komen, en zo goed als alle allergenen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen uit de cabine.
  • De standaard oplader in Model S is geüpgraded van 40A tot 48A, dit zorgt ervoor dat er sneller geladen kan worden als de auto is aangesloten op hogere ampère laadbronnen.
  • Twee nieuwe interieur keuzes: Figured Ash Wood Decor en Dark Ash Wood Decor.

Deze veranderingen gaan per direct in productie in Fremont Factory in Californië. Zoals altijd gaat Tesla door met het toevoegen van nieuwe features en functionaliteiten aan de Model S door middel van over-the-air software updates, en zoals altijd zijn software updates gratis gedurende de gehele levensduur van de auto, zodat de Model S (en Model X) de enige auto’s zijn die beter worden naarmate ze ouder worden.

One thought on “Tesla voegt updates toe aan Model S

Geef een reactie