Autosport Opel

Opel GT Concept ontmoet legendarische voorvader op Techno Classica

Opel brengt twee hoogtepunten uit de rijke historie samen op Techno Classica. Tijdens de grootste klassiekerbeurs ter wereld, die tot en met 10 april in het Duitse Essen werd gehouden, toont Opel de nieuwe GT Concept en diverse uitvoeringen van de klassieke Opel GT uit de jaren zestig.

Opel GT Motorsport

De opvallende Opel-stand in hal 2 was vormgegeven als Opels designstudio in Rüsselsheim in de zestiger jaren. Opel was in 1964 de eerste Europese autofabrikant die een eigen studio opende, waar een jaar later de legendarische GT Experimental werd ontworpen. De Opel GT Experimental was, evenals een standaardversie en extra sportieve versies van autosportspecialisten Conrero, Gerent en Irmscher, te zien op Techno Classica.

Opel GT

De schitterende stand en de bijzondere verzameling van Opel GT-modellen waren ook voor Opel-CEO Karl-Thomas Neumann en Vice President Communication Johan Willems reden om Techno Classica te bezoeken. “Dit evenement brengt oud en nieuw op bijzondere wijze samen. Opel slaat een brug tussen eind jaren zestig en de toekomst met de klassieke Opel GT en de nieuwe GT Concept”, aldus Neumann.

01-Opel-Techno-Classica

De Opel-stand was opgebouwd in samenwerking met de Alt-Opel Club. ’s Werelds grootste Opel-club assisteert de fabrikant al jaren met auto’s en deskundigen die alle vragen over de historische Opels kunnen beantwoorden.

Opel GT

One thought on “Opel GT Concept ontmoet legendarische voorvader op Techno Classica

Geef een reactie