Opel

GM CEO Mary Barra benadrukt belang persoonlijke mobiliteit op 16e CAR-Symposium

Mary Barra, CEO van General Motors, geeft een speech tijdens de 16e editie van het CAR-Symposium in Bochum. Ze zal focussen op de toekomst van persoonlijke mobiliteit, een ontwikkeling die al in volle gang is.

Leidende rol
“De autoindustrie zal de komende vijf jaar meer veranderen dan in de afgelopen vijftig jaar”, aldus Barra. “De verandering is allesomvattend; van elektrische voertuigen en connectiviteit tot het delen van auto’s en autonoom rijden. General Motors en Opel zijn er klaar voor om hierin een leidende rol te nemen.” Tijdens haar speech op het Ruhr-congres in Bochum op donderdag 11 februari vertelt Barra over de stappen die GM en Opel hebben gezet om deze uitdaging aan te gaan.

Het internationale CAR-Symposium, georganiseerd door professor Ferdinand Dudenhöffer, is een van de grootste evenementen voor afgevaardigden van de autoindustrie in Europa en telt meer dan 1.000 deelnemers. Ieder jaar komen hier de meest invloedrijke leidinggevenden binnen de industrie samen.

One thought on “GM CEO Mary Barra benadrukt belang persoonlijke mobiliteit op 16e CAR-Symposium

Geef een antwoord