Lexus

Lexus introduceert Sport Editions

Lexus introduceert Sport Editions van de CT 200h en IS 300h als een nieuwe uitvoering naast de F SPORT Line. Beide modellen tonen door de specifieke styling hun sportieve inborst en familiaire trekjes met de F SPORT Line. Bovendien zijn de Sport Editions extra aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een rijke uitrusting.

Lexus-CT-200h-05022016-1

Unieke zwarte stylingdetails
Zowel de CT 200h Sport Edition als de IS 300h Sport Edition vallen op door in hoogglans zwart gespoten buitenspiegelkappen en wielen. Lexus levert de CT 200h Sport Edition met vijfspaaks 17-inch lichtmetalen wielen terwijl de IS 300h beschikt over vijfspaaks 18-inch lichtmetaal. Optioneel voor de CT 200h Sport Edition is een in zwart uitgevoerd dak leverbaar. Verder is de ‘spindle’ grille – hét kenmerk van elke huidige Lexus – bij beide modellen in hoogglans zwart uitgevoerd.

Lexus-CT-200h-05022016-4

CT 200h Sport Edition
Naast alle stijlvolle hoogglans zwarte details en de rijke standaarduitrusting biedt de CT 200h Sport Edition verder nog een automatisch dimmende binnenspiegel, een extra opbergvak onder de laadvloer, privacy glass, exclusieve Tahara-bekleding, stoelverwarming vóór, Lexus’ navigatiesysteem, het uitgebreide Lexus Media display met een 7-inch scherm en een parkeerhulpcamera met hulplijnen.

Lexus-IS-300h-05022016-1

IS 300h Sport Edition
De IS 300h Sport Edition heeft bovenop de standaard al rijke uitrusting een in delen neerklapbare achterbank (60/40) met een centrale armsteun voorzien van twee bekerhouders, een automatisch dimmende binnenspiegel, dual zone airconditioning met S-Flow technologie, Lexus’ navigatiesysteem, parkeerhulpcamera, regensensor en stoelverwarming vóór.

Lexus-IS-300h-05022016-4

Inclusief Lexus Red Carpet Treatment
Zakelijke rijders profiteren van slechts 21 procent bijtelling. Uiteraard geldt voor beide modelversies het befaamde Lexus Red Carpet Treatment, inclusief een haal- en brengservice bij groot onderhoud. Beide versies zijn tijdelijk leverbaar. Dankzij een CO2-uitstoot van 97 g/km komt de IS 300h in aanmerking voor 21 procent bijtelling.

One thought on “Lexus introduceert Sport Editions

Geef een reactie