Kia
Kia

Keurmerk Private Lease voor Kia

Bij de Kia-dealer kunnen consumenten sinds kort een private leaseproduct afnemen, dat voldoet aan alle criteria van het onlangs geïntroduceerde Keurmerk Private Lease. Een nieuw keurmerk dat consumenten ervan verzekert dat ze zaken doen met een transparante en zeer betrouwbare partij, die voldoet aan de strengste eisen. Het keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting Private Lease Keurmerk en is tot stand gekomen, in nauwe samenwerking tussen aanbieders en afnemers onder toezicht van de SER.

Private Lease heeft een enorme vlucht genomen in ons land. De voordelen van leasing, zoals zorgeloze mobiliteit, inzichtelijke kosten en gespreide financiële lasten, komen door Private Lease ook binnen bereik van privérijders en de afgelopen jaren zijn er veel aanbieders in deze markt actief geworden. Transparantie en bescherming van de consument in die groeiende markt is daarbij zeer belangrijk. Het nieuwe keurmerk geeft de consument nu vijf zekerheden:

  1. Eerlijke voorwaarden
  2. Compleet en vergelijkbaar product
  3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  4. 14 dagen bedenktijd
  5. Zekerheid bij klachten door een helder proces van klachtenafhandeling Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland: “Sinds de mogelijkheid bestaat om privé een auto te leasen overwegen steeds meer automobilisten om over te stappen op deze manier van mobiliteit. Deze vorm van lease biedt de consument veel voordeel en stelt de klant in staat om altijd in een nieuw model te stappen. Wij zijn er trots op dat men bij onze Kia-dealers een private lease product kan afnemen waarop dit keurmerk is verleend. Goed voor ons, maar zeker ook voor de consument; die er op kan vertrouwen dat er duidelijke en heldere afspraken zijn, zonder verborgen condities.”

Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland: “Sinds de mogelijkheid bestaat om privé een auto te leasen overwegen steeds meer automobilisten om over te stappen op deze manier van mobiliteit. Deze vorm van lease biedt de consument veel voordeel en stelt de klant in staat om altijd in een nieuw model te stappen. Wij zijn er trots op dat men bij onze Kia-dealers een private lease product kan afnemen waarop dit keurmerk is verleend. Goed voor ons, maar zeker ook voor de consument; die er op kan vertrouwen dat er duidelijke en heldere afspraken zijn, zonder verborgen condities.

One thought on “Keurmerk Private Lease voor Kia

Geef een reactie