Hyundai

Hyundai i20 T-GDI: zuiniger met meer vermogen

Meer raffinement en meer rendement. De nieuwe Hyundai i20 T-GDI – met 74 of 88 kW (100 of 120 pk) sterke 1.0-liter driecilinder turbomotor – geeft extra cachet aan de populaire Hyundai i20. Dit sterke nummer in de compacte middenklasse heeft niet alleen een sterke en efficiënte benzinemotor met turbo, waardoor acceleratie sneller verloopt en de motor sneller op het gas reageert. Ook de rijeigenschappen zijn verbeterd. En als klap op de vuurpijl is de Hyundai i20 mét turbomotor zuiniger met méér vermogen.

De Hyundai i20 met 1.0 T-GDI-turbomotor blijft de voordelen bieden van een volwassen auto van een klasse hoger. Vanaf maart staat de nieuwe compacte Hyundai met turbomotor in de showroom voor prijzen vanaf € 13.995,-. Die vanafprijs is gelijk aan die van de versie met 55 en 62 kW (75 en 84 pk) sterke 1.2i benzinemotor. De nieuwe Hyundai i20 1.0 T-GDI wordt geleverd als coupé en als vijfdeurs hatchback. De Hyundai i20 blijft ook leverbaar met de 66 kW (90 pk) sterke 1.1-liter dieselmotor.

Volwassen uitstraling en sterke persoonlijkheid
Door zijn aansprekende design, hoogwaardige techniek en prettige stuurgedrag valt de Hyundai i20 meteen op. De besturing is licht en de versnellingspook laat zich moeiteloos bedienen. Het is bovendien een van de ruimste in zijn klasse: de Hyundai i20 geeft je meteen het gevoel in een grotere auto onderweg te zijn. Dit komt door de lange wielbasis van 2.570 mm en door de uitgekiende designtaal, waardoor de auto ook optisch groter en breder oogt.

De Hyundai i20 heeft een volwassen uitstraling en een sterke persoonlijkheid. Zijn aantrekkingskracht wordt extra versterkt door de strakke, elegante lijnen en de krachtige voorzijde met de fraaie lichtunits met LED-dagrijverlichting en de LED-stadslichten. Ook de boomerangvormige achterlichten onderstrepen het hightech karakter van de nieuwe Hyundai i20.

One thought on “Hyundai i20 T-GDI: zuiniger met meer vermogen

Geef een reactie