Skoda

Nog meer rijplezier met de SKODA Joy modellen

ŠKODA maakt van 2016 meteen al een feest. Het rijden in een ŠKODA wordt namelijk nog plezieriger met de nieuwe en extra rijk uitgeruste Joy modellen. De Joy modellen zijn gebaseerd op de zeer complete Ambition uitvoeringen van de Fabia, Rapid Spaceback, Octavia en Yeti. Bovendien kan bovenop de Joy uitvoering ook nog gekozen worden voor scherp geprijsde Joy Plus pakketten. Het voordeel kan hierdoor oplopen tot maar liefst € 5.150,-.

De ŠKODA Yeti Joy is met Sunset (extra donker getinte ramen achter), 17-inch lichtmetalen velgen, zwarte dakrailing en LED-achterlichten extra mooi van buiten. Van binnen komt het extra plezier o.a. van de stoelverwarming voor, het Amundsen navigatiesysteem, neerklapbare passagiersstoel voor het makkelijk vervoeren van lange voorwerpen, een tablethouder achter, de handige dubbelzijdige bagageruimtemat en de vermoeidheidsassistent. Bovendien kan de uitrusting voor slechts € 699,- nog uitgebreid worden met het Joy Plus pakket. Dit bestaat uit mistlampen met bochtverlichting, Xenon koplampen met verwarmbare sproeiers en automatisch dimmende buitenspiegels. Al deze zaken zorgen voor een voordeel van € 3.150,-.

De Yeti spant de kroon met zijn uitrusting en voordeel als Joy model. Op deze speciale Yeti levert ŠKODA tijdelijk de DSG-transmissie voor slechts € 990,- (normaal € 3.000,-). Het klantvoordeel op de Yeti Joy met DSG loopt hierdoor op tot maar liefst € 5.150,-. De Yeti Joy is er als Yeti en Yeti Outdoor vanaf € 25.590,-.

yetijoy

OCTAVIA EN OCTAVIA COMBI JOY
In een ŠKODA Octavia Ambition Businessline valt eigenlijk niet veel meer te wensen. Toch lanceert ŠKODA vrolijk een Joy model van deze uitvoering. Met maar liefst € 3.300,- voordeel een onweerstaanbare aanbieding met een uitrusting die niet completer kan. Denk aan 17-inch lichtmetalen velgen, vermoeidheidsassisent, multifunctioneel stuurwiel, Sunset (extra donker getinte ramen achter), middenarmsteun voor, 8 speakers, parkeersensoren voor én achter, LED-achterlichten, Climatronic en nog veel meer. Desondanks is er voor € 699.- extra nog het Joy Plus pakket, met onder meer een Columbus navigatiesysteem met 8” kleuren touchscreen.

Met een bijtelling vanaf € 205,- p.m. (o.b.v. 42% inkomstenbelasting) is de Octavia Joy Businessline zakelijk een slimme keuze. De auto is er met benzinemotor al vanaf € 23.640,- en vanaf € 27.950,- als TDI. Liever een Combi? Die heeft als Joy Businessline een meerprijs van slechts € 900,-. Vrolijker kunnen we het niet maken. Met het ŠKODA Abonnement (private lease) is de Octavia Joy er trouwens al vanaf € 359,- per maand. Alleen het tanken komt hier nog bij.

octaviajoy

RAPID SPACEBACK JOY
De ŠKODA Rapid Spaceback doet ook vrolijk mee als Joy op basis van de Ambition. Meteen herkenbaar aan het Joy-logo op de B-stijlen, de extra donker getinte achterramen en de 15-inch lichtmetalen velgen. Het extra plezier van binnen komt door de hoogteverstelling op de voorstoelen, de middenarmsteun voor en achter, speciale bekleding met stof en alcantara, elektrisch bedienbare ramen, vermoeidheidsassistent, navigatiesysteem Amundsen, Bluetooth carkit met stuurwielbediening, parkeersensoren achter en de dubbelzijdige kofferbakmat. Het Joy Plus pakket voegt hier voor slechts € 299,- nog Climatronic, parkeersensoren voor, stoelverwarming en verwarmbare ruitensproeiers aan toe. Het totale voordeel: € 3.300,-. De Rapid Spaceback Joy is er vanaf € 18.490,- . In de actieperiode bedraagt de meerprijs voor een automatische DSG-transmissie slechts € 400,-.

rapidspacebackjoy

FABIA EN FABIA COMBI JOY
Nog twee ŠKODA modellen die iedereen happy maken met een zeer complete uitrusting en veel voordeel, zijn deFabia en Fabia Combi Joy. De Fabia Joy is er vanaf € 15.790,-, de meerprijs voor de Combi bedraagt € 900,-. Ook hier zien we lichtmetalen velgen, Sunset (extra donker getinte ramen achter), stoffen/alcantara bekleding, een klein lederpakket, Bluetooth met multifunctioneel stuurwiel, in hoogte verstelbare voorstoelen, lichtsensor en vermoeidheidsassistent. Het Joy Plus pakket maakt de auto voor € 299,- compleet met Climatronic, stoelverwarming voor en parkeersensoren achter. Het maximale klantvoordeel loopt hier op tot € 2.150,-,

fabiacombijoy

One thought on “Nog meer rijplezier met de SKODA Joy modellen

Geef een antwoord