Skoda

Voordeel volgens ŠKODA: nieuwe Clever-modellen

ŠKODA’s lijfspreuk ‘Simply Clever’ krijgt een luxe dimensie met de tijdelijk leverbare Clever-uitvoeringen van de FABIA, FABIA COMBI en RAPID SPACEBACK. De Clever-modellen vallen op door hun extra complete standaarduitrusting, met onder meer touchscreen-navigatie en lichtmetalen velgen, én de scherpe prijsstelling – het voordeel kan oplopen tot zelfs € 3.100. De OCTAVIA en SUPERB zijn er tijdelijk met Tech pakket. Voor een opvallend scherpe meerprijs krijgt de standaarduitrusting daarbij een luxe boost.

Met de Clever-uitvoeringen van de FABIA, FABIA COMBI en RAPID SPACEBACK pakt ŠKODA royaal uit. De Clevere extra’s die aan de toch al complete standaarduitrusting van de Ambition-uitvoeringen worden toegevoegd, zijn handige en comfortabele features zoals het Amundsen navigatiesysteem met touchscreen, lichtmetalen velgen, een multifunctioneel stuur, cruise control, parkeersensoren achter en de speciale Clever-bekleding van het interieur. Het klein lederpakket met onder meer een lederen multifunctioneel stuur zorgt voor een extra luxe touch.

Voordeel oplopend tot € 3.100

ŠKODA biedt de FABIA HATCHBACK Clever aan vanaf € 17.690* (FABIA COMBI Clever vanaf € 18.590*). Het klantvoordeel bedraagt € 2.620. Wanneer bovendien gekozen wordt voor het Clever Plus pakket met onder meer volautomatische airco, stoelverwarming en Driver Activity Assistent, loopt het voordeel zelfs op tot € 2.800.

De RAPID SPACEBACK Clever is er vanaf € 20.790*. Klanten die hem bestellen met het Clever Plus pakket en DSG-automaat (tijdelijk voor maar € 500 in plaats van € 2.000) realiseren een voordeel van € 3.100. Voor alle Clever-modellen geldt aanvullend bovendien een inruilpremie van € 700, waardoor het maximale voordeel kan oplopen tot € 3.800.

OCTAVIA en SUPERB: mét Tech voordeel

Voor de OCTAVIA/OCTAVIA COMBI (Ambition Business en Style Business) en de SUPERB/SUPERB COMBI (Ambition Business, Style Business, L&K Business en Sportline Business) heeft ŠKODA de Tech pakketten ontwikkeld. Voor de OCTAVIA-modellen omvat dat altijd met leder/stof beklede stoelen, stoelverwarming, een multifunctioneel met leer bekleed sportstuur en het MaxiDot kleurendisplay. Bij de OCTAVIA Style Business-uitvoeringen zijn lederen bekleding en 18 inch lichtmetalen velgen inbegrepen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering bedraagt het Tech voordeel voor de OCTAVIA maximaal € 1.240.

Het Tech pakket voor de SUPERB-modellen staat voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met voor de Ambition Business een panoramisch schuif-/kanteldak, Travel Assist en een elektrisch te openen/sluiten achterklep. Bij de Style Business wordt de elektrische achterklep vervangen door lederen bekleding, voor de L&K en Sportline Business bestaat uit Tech pakket uit het panoramadak en Travel Assist. Het maximale voordeel op de Tech pakketten voor de SUPERB-modellen loopt op tot € 1.970.

Geef een antwoord