Opel

Uitgebreide IntelliLink-infotainment voor Opel KARL

De Opel KARL is nu leverbaar met het omvangrijke IntelliLink-infotainmentsysteem. Dat betekent dat ook het kleinste model van Opel profiteert van de baanbrekende technologie met betrekking tot smartphone-integratie en infotainment. Bovendien is IntelliLink leverbaar in combinatie met de persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst Opel OnStar, inclusief wifi-verbinding.

2-Opel-KARLHet optionele IntelliLink-pakket voor de Opel KARL kost € 695,-. Voor dat bedrag is de compacte stadsauto voorzien van technologie die ongekend is in deze klasse. Het centraal op het dashboard geïntegreerde systeem is voorzien van een 7-inch touchscreen, USB-aansluiting, DAB+ en Bluetooth. Handsfree bellen, muziek streamen en zelfs foto’s en video’s bekijken op het heldere beeldscherm: het is allemaal mogelijk.
3-Opel-KARLIntelliLink is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee zijn persoonlijke smartphoneapplicaties optimaal te benutten in de auto. IntelliLink is bij uitstek geschikt voor toestellen die draaien op Android 5.0 Lollipop en Apple iOS 7.1 (vanaf iPhone 5) of hoger. Het systeem herkent automatisch welke smartphone wordt verbonden en past direct de interface aan voor perfecte weergave op touchscreen. Ander voordeel van IntelliLink is dat inkomende WhatsApp-berichten hardop worden voorgelezen.
4-Opel-KARLNet als alle andere Opel-modellen is ook de KARL beschikbaar met Opel OnStar. De hardware van deze persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst is standaard op Innovation en optioneel leverbaar (€ 495,-) voor de uitvoering Edition. Het complete dienstenpakket (software), dat bestaat uit onder meer een krachtige 4G/LTE wifi-verbinding, wordt de eerste twaalf maanden gratis aangeboden.

5-Opel-KARL

One thought on “Uitgebreide IntelliLink-infotainment voor Opel KARL

Geef een antwoord