Hyundai

Hyundai prijst dealers met Frontier en Challenger Awards 2015

Hyundai heeft op het hoofdkantoor van Hyundai Motor Nederland in Sassenheim aan vijf Hyundai-dealers de Frontier Dealer Award 2015 uitgereikt. Ook werden zeven Challenger Dealers Awards uitgereikt. Frontier Dealers zijn simpelweg de beste Hyundai-dealers van Nederland. Deze dealers voldoen aan de hoogste eisen van Hyundai en excelleren op het gebied van verkoop, klantvriendelijkheid en service. De Challenger Dealers leveren doorlopend uitstekende prestaties en hebben het aspiratieniveau om door te groeien.

De Awards werden uitgereikt door Wang-Chul (William) Shin, President van Hyundai Motor Nederland. Bij de ceremonie waren ook de drie nieuwe Hyundai-dealers Preuninger Den Haag en Delft, Visscher Tiel en Oostendorp Den Bosch en Nijmegen aanwezig.

Grote stappen voorwaarts
Hoewel alle Hyundai-dealers de laatste jaren grote stappen voorwaarts hebben gemaakt, zijn de prestaties van de Hyundai Frontier Dealers Autobedrijf Dirk Barten, Van der Linden Groep Waddinxveen, Herwers Hyundai, Autogroep Twente en Hyundai Wittenberg simpelweg het best. Zij zijn niet alleen een voorbeeld voor alle andere dealers wat betreft hun commerciële activiteiten op het gebied van sales en after sales, ze geven ook de toon aan met investeringen in dienstverlening, opleiding en training én service.

De Hyundai Challenger Dealers leveren eveneens doorlopend goede prestaties en hebben het aspiratieniveau om door te groeien. In 2015 zijn dit Cluistra Nieuwegein, Autobedrijf Leo van der Wel Bergschenhoek, Goldcar Amstelveen, Hyundai van Riel Breda, Auto Smolders Tilburg, H-Point Dordrecht en Autobedrijf Deinum Venlo. De Hyundai Challenger Dealer wordt door de Hyundai-organisatie een grote toekomst toegedacht en presteert op diverse onderdelen al op het niveau van een Frontier Dealer.

Klanttevredenheid is essentieel
Ieder jaar beloont Hyundai dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen, en daarbij ook goed scoren met hun klanttevredenheid, met de Frontier of Challenger Dealer Award. In principe kan elke Hyundai-dealer deze titels behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit echter gecombineerd met hoge scores op het gebied van service, klantvriendelijkheid en een duidelijke communicatie over de bereikbaarheid en openingstijden. De praktijk wijst uit dat een dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse dealers bewijzen dat de structurele combinatie van service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat. De Hyundai-dealer die succesvol is, heeft tevreden klanten.

De Hyundai Frontier Dealers van 2015 zijn:
– Autogroep Twente
– Van der Linden Groep Waddinxveen
– Autobedrijf Dirk Barten Alkmaar, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoofddorp en Zaandam
– Herwers Hyundai Apeldoorn, Deventer en Zutphen
– Hyundai Wittenberg Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht

De Hyundai Challenger Dealers van 2015 zijn:
– Cluistra Nieuwegein
– Autobedrijf Leo van der Wel Bergschenhoek
– Goldcar Amstelveen
– Hyundai van Riel Breda
– Auto Smolders Tilburg
– H-Point Dordrecht
– Autobedrijf Deinum Venlo

One thought on “Hyundai prijst dealers met Frontier en Challenger Awards 2015

Geef een antwoord