Ford

Nieuwe Ford Focus 1.5 TDCi nu ook leverbaar met Powershift-automaat

Ford voegde onlangs een nieuwe motor/transmissie combinatie toe aan het Focus-modelprogramma. Met de introductie van de geavanceerde 1.5 TDCi Euro6-motor in combinatie met PowerShift-automaat biedt Ford de perfecte mix van vermogen, efficiëntie en comfort. Ondanks de hoge prestaties en dankzij de lage CO2-uitstoot komt de Ford Focus 1.5 TDCi met Powershift in aanmerking voor het gunstige 20%-bijtellingsniveau.

New Ford Focus

Ford-ingenieurs weten al jarenlang de ideale combinatie te vinden tussen motorprestaties, rijcomfort en een gunstig brandstofverbruik. De stille en zuinige 1.5 TDCi-motor, die voldoet aan de Euro 6-norm, vormt daarop geen uitzondering en zet zelfs de norm. De combinatie met de geavanceerde zestraps PowerShift-automaat met dubbele koppeling in de nieuwste Focus-versie zorgt voor ultiem, comfortabel rijplezier. Motor en transmissie zorgen voor een evenwichtige balans tussen vermogen en een laag brandstofverbruik, resulterend in het bijtellingspercentage van slechts 20%. De nieuwste Ford Focus-uitvoering is dan ook met name voor zakelijke gebruikers goed nieuws.

New Ford Focus

Intelligente rijmodi en functies
De efficiënte PowerShift-automaat levert ten opzichte van de traditionele automaat een aanzienlijke bijdrage in het verlagen van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Met de nieuwe PowerShift kan een volautomatische modus geselecteerd worden met een standaard- of sportief schakelprogramma. Ook kan gekozen worden voor snel en soepel handmatig schakelen. De Focus met Powershift-automaat is tevens voorzien van het Auto Start Stop systeem.

New Ford Focus

Prijzen
De Ford Focus 1.5 TDCi met Powershift wordt uitsluitend geleverd in luxe ‘Titanium Edition’ uitvoering en is in twee carrosserievarianten met onmiddellijke ingang leverbaar:

Focus Titanium Edition 1.5 TDCi vijfdeurs € 28.395
Focus Titanium Edition 1.5 TDCi wagon € 29.395

One thought on “Nieuwe Ford Focus 1.5 TDCi nu ook leverbaar met Powershift-automaat

Geef een antwoord