Ford

Showdebuut voor nieuwe Focus, Mustang, Edge Concept en C-MAX Solar Concept in Genève

Lavoitureford4maart1Ford Motor Company toont tijdens de Autosalon van Genève een groot aantal nieuwe modellen, conceptcars en technologieën. De nieuwe Focus is vanaf het vierde kwartaal van 2014 te koop; de nieuwe Mustang komt in 2015 op de Europese markt; met het nieuwe Ford Edge Concept geeft het concern duidelijk aan welke richting het heeft gekozen voor de technologie, het design en de afwerking van de nieuwe grote SUV voor de Europese markt. Deze 3 nieuwe modellen zijn slechts een greep uit de meer dan 25 nieuwe auto’s die Ford in een tijdsbestek van vijf jaar introduceert.

Lavoitureford4maart10Ford toont in Europa voor het eerst het C-MAX Solar Energi Concept, de eerste ´zonneauto´ ter wereld in zijn soort en de Ford Ranger van de Dakar Rally. Daarnaast is in Genève de voor Europa nieuwe SYNC 2-technologie te bewonderen waarmee bestuurders hun in-car-systemen kunnen bedienen met behulp van eenvoudige, natuurlijke spraakopdrachten. Verder heeft het systeem een nieuw 8-inch touchscreen met hoge resolutie. Lees volledig bericht

Highlights
– Europees debuut voor nieuwe modellen, conceptcars en geavanceerde technologieën van Ford
– Nieuwe Focus met nieuw design en vernieuwd, hoogwaardig afgewerkt interieur met intuïtiever dashboard; nog meer geavanceerde technologie en nieuwe, zuinige motoren
– Nieuwe Ford Mustang, met geavanceerde technologie en krachtige motoren
– Ford Edge Concept is voorbode van grote nieuwe SUV met geavanceerde technologie, een dynamisch design en hoogwaardige afwerking
– C-MAX Solar Energi Concept, eerste ´zonneauto´ ter wereld in zijn soort, biedt blik op toekomst
– Rally Ranger, net terug van Dakar-rally, ’s werelds zwaarste autosportevenement
– SYNC 2-systeem van Ford met nieuw 8-inch touchscreen en geavanceerde, spraakgestuurde voorzieningenGeef een reactie