Opel

Opel Vivaro Surf Concept: lifestyle combi voor sport en vrije tijd

De Opel Vivaro gaat op de lifestyle-toer. Een jaar na de introductie van de nieuwe generatie bedrijfswagen – waarvan tot op heden al zo’n 90.000 exemplaren zijn verkocht – presenteert Opel de Vivaro Surf Concept. Deze bijzondere personenversie van de Opel Vivaro is ideaal voor sporters. Afhankelijk van de interieurconfiguratie biedt hij plaats aan maximaal zes personen inclusief sportuitrusting.

5-Opel-Vivaro-Surf-ConceptDe ruime Opel Vivaro Surf Concept met zogenoemde dubbele cabine is het bewijs dat een riant laadvermogen, veel comfort en een stijlvol design perfect samengaan. Bovendien biedt hij een afzonderlijke laadruimte van maar liefst 3,2 m3 – of zelfs 4,0 m3 voor de versie met lange wielbasis. Dit maakt de Opel Vivaro Surf Concept ideaal voor het vervoeren van natte, vuile spullen na een uitstapje naar het strand of de bossen, zonder dat de passagiers er iets van merken. Deze trendy conceptversie van de Opel Vivaro debuteert op de internationale autoshow (IAA) van Frankfurt, van 17 tot en met 27 september. Hij is daar te zien op de Opel-stand D09 in hal 8.0.

7-Opel-Vivaro-Surf-Concept“De Vivaro Surf Concept is de ideale auto voor grote gezinnen en vriendengroepen. Met zijn dubbele cabine biedt dit concept voldoende ruimte voor zes personen. Achter de tweede zitrij is een grote laadruimte met praktische details. De sportieve styling en de talloze op comfort gerichte voorzieningen in het interieur – waaronder het Navigatie-infotainmentsysteem – maken van de Opel Vivaro Surf Concept een elegante, ruime reisauto. Het bijna productierijpe model is het perfecte alternatief voor mensen die meer dan een personenauto nodig hebben, maar die het gebruikelijke comfort niet willen missen”, aldus Steffen Raschig, Director Commercial Vehicles bij Opel.

2-Opel-Vivaro-Surf-ConceptStijlvolle combi voor maximaal plezier
De Opel Vivaro Surf Concept, is een echte concept-blikvanger met zijn glanzende koperbruine en witte lak. De speciale lichtmetalen Irmscher velgen benadrukken de sportieve looks. Maar de lifestyle-bedrijfswagen toont zijn ware aard pas als de portieren en de achterklep worden geopend. De Vivaro Surf Concept kan grote ladingen aan. Of het nu gaat om een volledige ski- of snowboarduitrusting, surfplanken en fietsen – de laadruimte van de vijf meter lange Vivaro met een toegelaten totaalgewicht van 2,9 ton maakt alle verwachtingen waar.

3-Opel-Vivaro-Surf-ConceptTevens is de laadvloer voorzien van een nieuw railsysteem. De ruimte onder de tweede zitrij wordt over de volledige breedte benut als bergruimte voor klein gereedschap. In het interieur, dat is afgewerkt door de specialisten van Snoeks Automotive, heerst een aangename sfeer door de blauwe verlichting in de zijpanelen en de hemelbekleding. Speciaal voor surfliefhebbers is de Vivaro Surf Concept voorzien van een speciale beugel op het dak, waarop een surfplank kan worden bevestigd.

One thought on “Opel Vivaro Surf Concept: lifestyle combi voor sport en vrije tijd

Geef een antwoord