Seat

Vernieuwde SEAT Ibiza nu leverbaar in Nederland

Met de aftrap van een grootschalige tv- en radiocampagne luidt SEAT de Nederlandse verkoopstart van de vernieuwde SEAT Ibiza in. Na een succesvolle voorverkoopperiode – mede dankzij de aantrekkelijk geprijsde en uitgeruste Style CONNECT en FR CONNECT actiemodellen en het gunstige SEAT Abonnement private lease-aanbod – zijn alle uitvoeringen en carrosserievarianten van de vernieuwde Ibiza nu bij de SEAT-dealers leverbaar.

‘Get connected’ is het centrale thema voor de introductiecampagne van de vernieuwde Ibiza, waarmee SEAT inzet op een belangrijk punt van vernieuwing voor het compacte model. De Ibiza beschikt nu namelijk over de tweede generatie Easy Connect infotainmentsystemen. Met behulp van nieuwe connectiviteitsmogelijkheden kan een smartphone eenvoudig worden geïntegreerd met het infotainmentsysteem van de Ibiza. Via een USB-kabel wordt de telefoon gekoppeld en met de software van MirrorLink, Apple CarPlay of Google Android Auto kunnen mobiele-telefoonfuncties en een brede reeks aan apps veilig gebruikt worden via het 6,5 inch kleurentouchscreen. De nieuwe infotainmentsystemen met touchscreen-bediening en het geïntegreerde Navi System kunnen DAB digitale radio ontvangen en muziek afspelen van een iPod of smartphone via een USB-poort of Bluetooth-verbinding.

Ibiza Style CONNECT
SEAT benadrukt de geavanceerde connectiviteitsmogelijkheden van de nieuwe Ibiza door naast de drie vaste uitvoeringen direct twee aantrekkelijke, zeer complete introductieversies te lanceren. De eerste, de Ibiza Style CONNECT, krijgt standaard ondermeer het geïntegreerde Media system Navi met 6,5 inch touchscreen in kleur en nieuwe connectiviteitsmogelijkheden dankzij MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto. Andere highlights zijn airconditioning,15 inch lichtmetalen velgen, LED dagrijverlichting en LED achterlichten, een licht- en regensensor, een automatisch dimmende binnenspiegel, parkeersensoren achter, een middenarmsteun vóór, mistlampen vóór en een multifunctioneel lederen stuurwiel.

Ibiza FR CONNECT
De tweede introductie-uitvoering, de Ibiza FR CONNECT, gaat qua uitrusting nog een paar stappen verder. Met de Style CONNECT als basis beschikt de FR CONNECT aanvullend onder andere over een FR in- en exterieur met sportief gestylde bumpers en zichtbare verchroomde uitlaten aan de achterzijde, verwarmbare sportstoelen vóór, een sportonderstel, Bi-xenon koplampen met LED dagrijverlichting, Climatronic volautomatische airco, parkeersensoren vóór en achter, LED Ambient-verlichting in het interieur en DAB+ digitale radio.

One thought on “Vernieuwde SEAT Ibiza nu leverbaar in Nederland

Geef een antwoord