Hyundai

Hyundai presenteert Hyundai i20 Coupé

Hyundai i20 Coupé
Hyundai heeft tijdens een speciale bijeenkomst eerder deze maand op het hoofdkantoor van Hyundai Motor Europe in het Duitse Offenbach het doek van de nieuwe Hyundai i20 Coupé getrokken. Het is voor het eerst dat Hyundai voor het B-segment een 3-deursmodel heeft gecreëerd dat duidelijk verschilt van de 5-deursversie. De Hyundai i20 Coupé heeft een dynamisch exterieur en een opzienbarend interieur. De Coupé, die bovendien aan de basis staat van de nieuwe Hyundai World Rally Car, geeft het merk nog meer sportief elan. Het nieuwe model wordt in maart in Nederland verwacht. De vanafprijs bedraagt € 13.995,-.

Zeer eigen dynamisch silhouet
De Hyundai i20 Coupé heeft een eigen silhouet. De schuin aflopende daklijn is herkenbaar anders dan het 5-deursmodel, waardoor de Coupé een nog dynamischer profiel heeft. Aan de voorzijde springt de karakteristieke hexagonale grille in het oog. Deze zeshoekige grille is omgekeerd geplaatst in een nieuwe bumper, waarmee het atletische designprofiel van de Hyundai i20 Coupé extra wordt vergroot. De brede wielkasten en de nieuw getekende bumperunit domineren de aansprekende achterzijde van de Coupé. Ondanks deze sportieve karaktereigenschappen blijft de Hyundai i20 Coupé een zeer praktische auto, getuige de bagageruimte van 336 liter.

Geef een reactie