Ford

Ford met veel Mustang geweld op SEMA 2014 in Las Vegas

ford mustangFord brengt, in de vorm van de nieuwe Mustang, een en al prestaties naar de 2014 Specialty Equipement Market Association (SEMA). Samen met diverse gerenomeerde aftermarket tuningbedrijven showt Ford o.a. twaalf customized Mustangs in de zeer fraaie en grote Ford-hal. Een van de getoonde Mustangs is die van Galpin Auto Sports. Zij vieren 50 jaar Mustang met een zwarte Mustang met gouden accenten. Behalve het spectaculaire uiterlijk van deze Mustang is ook de toch al ruimbemeten 5.0L V8 onder handen genomen. Deze is nu goed voor 730pk! De geheel nieuwe Mustang biedt een arsenaal aan nieuwe tuning mogelijkheden, zoals aanpassingen aan de nieuwe onafhankeljike achterwielophanging, de nieuwe Multilink voorwielophanging en de nieuwe 2.3L viercilinder EcoBoost motor! Al dit moois is van 4 t/m 7 november in Las Vegas te zien.
PETTYS_GARAGE_SEMA_S550

Geef een antwoord