Ford

Unieke limited Ford Fiesta White Edition edition nu verkrijgbaar

Stijlvol nieuws bij de Ford-dealer. Daar staat nu de zeer fraaie Fiesta White Edition: een speciale uitvoering van Ford’s succesvolle compacte hatchback. Met een groot aantal extra’s, veel klantvoordeel én slechts 20% bijtelling. De Ford Fiesta maakt van iedere dag een feestje. Niet voor niks is de Fiesta al een aantal jaren op rij de bestverkochte compacte auto van Europa. Van dit model, dat voor de Europese markt in Keulen wordt geproduceerd, zijn er sinds de introductie van de eerste generatie Fiesta in 1976 wereldwijd meer dan 17 miljoen exemplaren verkocht.

Traditie in speciale uitvoeringen
In Nederland heeft Ford een succesvolle traditie in het op de markt brengen van speciale uitvoeringen voor mensen met een uitgesproken smaak. Zoals de vorig jaar geïntroduceerde Fiesta Red & Black Editions: een combinatie van een krachtige eigentijdse kleurstelling én een hypermoderne 1.0-liter EcoBoost-motor met maar liefst 140 pk. Dit compacte ‘powerblock’ van Ford levert per liter cilinderinhoud meer pk’s dan de Bugatti Veyron of Ferrari 458 Speciale.

Ford Fiesta 2015

Fiesta White Edition
Nu is het tijd voor de Fiesta White Edition, een bijzonder smaakvolle uitvoering speciaal voor de fijnproevers in de Fiesta-doelgroep. Deze limited edition is gebaseerd op de 5-deurs Fiesta Style 1.0 65pk. Standaard verwent die zijn inzittenden al met onder meer airconditioning, LED-dagrijverlichting, 7 airbags, achterspoiler in carrosseriekleur, Anti Blokkeer Systeem (ABS) incl. Electronic Brake Assist (EBA), Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP), centrale portiervergrendeling, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, Ford Auto Start Stop Systeem, Ford Easy Fuel, Hill Start Assist, Smart Regenerative Charging, Theatre dimming binnenverlichting, Ford My Key, Radio/CD/MP3-speler met AUX- en USB-aansluiting inclusief 6 luidsprekers en stuurwielbediening. En dankzij de zuinige 1.0 benzinemotor hoef je bij lease of zakelijk rijden slechts 20% bijtelling te betalen voor privé gebruik.

De White Edition voegt daar een aantal prachtige extra’s aan toe, die deze veelzijdige en comfortabele uitvoering van de Fiesta écht uniek en onweerstaanbaar maken. Dat begint bij de Frozen White lakkleur: die geeft deze limited edition zijn hagelwitte en pure schoonheid. Als karaktervolle accenten zijn het dak en de spiegelkappen van de elektrisch verstelbare buitenspiegels uitgevoerd in de spannende metaallak Panther Black. Een sportief en exclusief accent geven de 15 inch lichtmetalen velgen in dubbelspaaks design. Donker privacy glass achter en mistlampen voor maken deze geraffineerde uitvoering compleet.

Ford Fiesta 2015a

Veel extra’s, fors klantvoordeel
Ford biedt al die extra’s met fors klantvoordeel. Normaal kost de 5-deurs Fiesta Style 1.0 65pk inclusief BTW en BPM namelijk € 15.215. De White Edition opties voegen daar voor € 1.350 aan extra waarde aan toe. Toch kost deze bijzondere uitvoering geen € 16.565 maar slechts € 15.995. Dat betekent een klantvoordeel van maar liefst € 780. Daarnaast zijn er 2 opties leverbaar: het Technology Pack voor € 395 en een volwaardig reservewiel voor € 100.

De Fiesta White Edition staat nu bij de Ford-dealer. Let op: er zijn er slechts 195 gebouwd, dus op is op.

One thought on “Unieke limited Ford Fiesta White Edition edition nu verkrijgbaar

Geef een antwoord