Nissan

Nissan toont elektrische e-NV200 Pick-Up op Ecomobiel 2014

04-eNV200-DSC01530Nissan presenteerde met de e-NV200 Pick-Up een absolute primeur tijdens de vakbeurs Ecomobiel 2014, die op 7 en 8 oktober a.s. plaatsvond in Ahoy Rotterdam. De volledig elektrisch aangedreven Nissan e-NV200 Pick-Up is in samenwerking met het Veth Automotive ontwikkeld en per direct in diverse uitvoeringen leverbaar, ook als kipper.

Door de compacte afmetingen en de praktische laadbak is de Nissan e-NV200 Pick-Up ideaal voor bijvoorbeeld gemeenten, hoveniers reinigingsdiensten en sociale werkplaatsen. Het volledig elektrische bedrijfsvoertuig was al leverbaar als gesloten bestelauto én als vijfzits personenvariant.

07-eNV200-DSC_0043De Nissan e-NV200 is leverbaar in vier basisuitvoeringen:
– Pick-Up Basic, met open laadbak met vaste zijwanden en achterklep;
– Pick-Up Open laadbak, met open laadbak met aluminium zijborden, die zowel aan beide zijkanten als de achterzijde geopend kunnen worden;
– Pick-Up Kipper, met kippende platte open laadbak met aluminium zijborden;
– Pick-Up Veegvuil, met kippende veegvuilopbouw in lichtgewicht kunststof.

Ook NV200
De Nissan e-NV200 Pick-Up is optioneel uit te rusten met diverse opties, zoals palenrekken, gereedschapskisten, optische signalering en laadbakcoating. Het ombouwen van een e-NV200 tot een Pick-Up is mogelijk voor prijzen vanaf 3.650 euro exclusief BTW. De Pick-Up-uitvoeringen zijn ook leverbaar voor de Nissan NV200, de versie met verbrandingsmotor.

01-eNV200-DSC01520Financiële en andere voordelen e-NV200
De financiële voordelen van de aanschaf van de elektrische bedrijfsauto van Nissan lopen stevig op. Behalve de forse subsidieregelingen die op de Nissan e-NV200 van toepassing zijn, biedt de auto nog diverse andere voordelen. De auto is stil en schoon, bijzonder goed geschikt voor ‘stop & go’-gebruik, comfortabel en betrouwbaar. Daarbij draagt de volledig elektrisch aangedreven Nissan e-NV200 bij aan een groen imago en hij bespaart de gebruiker tot wel 5 eurocent per kilometer aan energiekosten.

Geef een antwoord