Suzuki

Suzuki viert 35 jaar Alto met actiemodel Celebration

Suzuk Alto CelebrationDe Suzuki Alto is een icoon. Het succesvolle model is al liefst 35 jaar op de markt en in die tijd zijn alleen in Nederland al ruim 100.000 exemplaren verkocht. Wereldwijd zijn dat er zelfs meer dan 10 miljoen! Om dit te vieren, lanceert Suzuki met de Alto Celebration een rijk uitgerust actiemodel tegen een zeer scherpe prijs.

Dat Suzuki specialist is op het gebied van compacte auto’s, wordt ook door de Alto onderstreept. In de 35 jaar dat de Alto op de Nederlandse wegen rond rijdt, is een ijzersterke reputatie opgebouwd. Volgens de Consumentenbond waarderen eigenaren de betrouwbaarheid van de Alto zelfs met rapportcijfer 8,7. Daarmee scoort de Alto de 1e plaats in de categorie stadsauto’s.

Ook de huidige generatie Alto heeft bescheiden buitenafmetingen, maar biedt desondanks veel binnenruimte en comfort en heeft standaard 5 deuren. Daarnaast beschikt de Alto over een zeer zuinige en schone, maar toch soepele 1.0 benzine motor. De Alto Celebration voegt daar een meer dan rijke standaarduitrusting aan toe met o.a. sportieve 14″ lichtmetalen velgen, handbediende airco, radio/CD/MP3-speler, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, electrisch bedienbare zijruiten voor, luxe stootlijsten en een Celebration badge. Ook met de veiligheid zit het wel snor met o.a. airbags voor bestuurder en passagier, zijairbags in de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter. Zelfs metallic lak is standaard en er is keuze uit de kleuren wit, zwart, grijs en blauw.

Geef een antwoord