Suzuki

Nieuwe look voor Suzuki S-Cross

Suzuki introduceert de nieuwe S-Cross. De veelzijdige familie crossover is voorzien van een volledig nieuwe voorzijde. De grille, motorkap en koplampen zijn grondig vernieuwd. Verder rust Suzuki de S-Cross voortaan uit met nieuwe efficiënte Boosterjet-turbobenzinemotoren.

De grote pluspunten van de Suzuki S-Cross blijven behouden. Bijvoorbeeld het ruime interieur en de grote bagageruimte van 430 liter. Maar ook het hoge veiligheidsniveau, met standaard zeven airbags en vijf Euro NCAP-sterren, is ongewijzigd gebleven.

Boosterjet: sterk, maar zuinig
Suzuki levert de nieuwe S-Cross met de keuze uit twee sterke, maar ook zuinige turbobenzinemotoren, namelijk de 1.0 Boosterjet en 1.4 Boosterjet met respectievelijk 82 kW (112 pk) en 103 kW (140 pk). Het trekgewicht bedraagt 1.200 kg.

De moderne motoren inclusief het lage lediggewicht vanaf 1.065 kg dragen bij aan dynamische rijeigenschappen en een gunstig verbruik.

De nieuwe Suzuki S-Cross staat vanaf begin september bij de Suzuki-dealer. De prijzen beginnen bij € 20.999,-

Geef een antwoord