Ford

Ford opent orderboek voor eerste 500 Europese Mustangs tijdens finale UEFA Champions League

Ford-Mustang_GFII_15

Ford Reveals New Mustang for Europe; Delivers Sleek Design, AdvaOp 24 mei a.s. begint niet alleen de UEFA Champions League-finale tussen Real Madrid CF en Club Atlético de Madrid, maar breekt ook een moment aan waarop Ford Mustang-fans in Europa met smart hebben gewacht. Ford Motor Company heeft aangekondigd dat de eerste 500 nieuwe Mustang-exemplaren voor de Europese markt kunnen worden gereserveerd tijdens de wedstrijd.

Ford is sinds 1992 officieel partner van de UEFA Champions League. Naar verwachting zullen dit jaar 165 miljoen mensen van over de hele wereld naar de finale in Lissabon kijken.

Ford-Mustang_GFII_15“De komst van de nieuwe Ford Mustang in Europa is een evenement dat een zo groot mogelijk podium verdient” zegt Roelant de Waard, vice president van Marketing, Sales & Service, Ford Europa. “Door precies op het moment van de aftrap van de finale de eerste exemplaren beschikbaar te stellen doen we recht aan deze belangrijke gebeurtenis.”

Er zijn zowel fastback- als cabrioletmodellen van de Mustang verkrijgbaar; de fastback in Race Red en de cabriolet in Magnetic Silver. De Ford Mustang is leverbaar als 2.3 EcoBoost met een laag brandstofverbruik, een vermogen van meer dan 309 pk en een koppel van 407 Nm, of als 5.0 V8, met een vermogen van meer dan 426 pk en een koppel van 529 Nm.

De exclusief tijdens de UEFA Champions League-finale te reserveren exemplaren zijn voorzien van het SYNC 2-connectiviteits- en navigatiesysteem van Ford, verwarmde en geventileerde sportstoelen, Park Assist, zwart lederen bekleding, unieke chroomaccenten en 19″ lichtmetalen wielen.

Geïnteresseerden kunnen nu surfen naar de Mustang website voor informatie over zowel de nieuwe Mustang als het 50-jarige erfgoed van deze iconische Ford. Tijdens de wedstrijd kunnen ze zich registreren en zo kans maken op de aankoop van een van de eerste 500 exemplaren met een unieke uitrusting en een limited edition-certificaat. De prijzen en specificaties van de nieuwe Ford Mustang worden later dit jaar bekend gemaakt.
Ford Reveals New Mustang for Europe; Delivers Sleek Design, Adva

Geef een reactie